< Terug

FjallRaven Keb Trousers damesbroek

FjallRaven Keb Trousers damesbroek Bekijk groter

De FjallRaven Keb Trousers is de perfecte broek voor al uw wandelingen. Deze damesbroek is slijtvast en uiterst comfortabel, wat ervoor zorgt dat u deze broek urenlang kunt dragen tijdens het wandelen!

Meer details

€ 224,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven Keb Trousers damesbroek

De FjallRaven Keb Trousers is een technische trekkingbroek voor dames. Deze broek is volledig gemaakt van G-1000 Eco, wat ervoor zorgt dat de broek niet alleen slijtvast is, maar ook waterafstotend en winddicht is. Deze broek is hiernaast ademend en licht elastisch, wat voor optimaal comfort tijdens het wandelen zorgt. 

Om ervoor te zorgen dat u al uw benodigde spullen met u mee kunt dragen, beschikt de Keb Trousers over 4 zakken: 2 steekzakken en 2 zakken op de broekspijpen, waarvan 1 met een meshzak aan de binnenkant. Onderaan de pijpen zitten verstelbare bandjes, waardoor de pijpen perfect op uw benen en wandelschoenen aansluiten. Kortom, bent u op zoek naar de perfecte broek voor al uw wandelingen, dan is de FjallRaven Keb Trousers iets voor u!

Productspecificaties

  • Slijtvast
  • Waterafstotend
  • Winddicht
  • Ademend
  • 4 zakken
  • Verstelbare pijpen
  • Gewicht: 540 gram
  • Materialen: G-1000 Eco, polyester, elastaan

Materialen

G-1000 Eco

G-1000 Eco is een unieke stof die speciaal door Fjällräven is ontwikkeld. De stof is gemaakt uit een combinatie van 65% polyester en 35% katoen en is geïmpregneerd met Greenland Wax. Deze combinatie zorgt ervoor dat G-1000 uitzonderlijk duurzaam, goed ademend, windafstotend en waterafstotend is. Daarnaast is G-1000 mugdicht en biedt bijna 100% bescherming tegen UV. G-1000 kan onderhouden worden met Greenland Wax.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Specificaties

SeizoenLente, Zomer
Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)540
EigenschappenStretch
TailleMid waist
GeslachtDames
MateriaalPolyester
PasvormRegular Fit
Type broekLange broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Nikka Trousers damesbroek

FjallRaven Nikka Trousers damesbroek

FjallRaven Karla Pro Winter Trousers damesbroek

FjallRaven Karla Pro Winter Trousers damesbroek

SeizoenHet hele jaar doorWinter
Kleur (basis)ZwartZwart
Gewicht (gram)395
EigenschappenStretchWindafstotend
Aantal zakken56
€ 184,95
Bekijk product
€ 209,95
Bekijk product
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel