< Terug

Odlo Conversion Pants damesbroek

Deze prachtige damesbroek van Odlo is voorzien van een hoog gehalte aan elastaan en is uiterst rekbaar en flexibel, waardoor u uzelf makkelijk en vrij kunt bewegen bij het beoefenen van verschillende activiteiten. De Conversation Pants heeft een sportieve pasvorm en is gemaakt van een zeer lichtgewichte stof, waardoor u snel en licht over de paden kunt gaan. 

Meer details

€ 79,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Odlo Conversion Pants damesbroek

De Conversation Pants van Odlo is een prachtige broek voor dames. De broek heeft een hoog gehalte aan elastaan en is uiterst flexibel en rekbaar, zodat u over slootjes kunt springen of hellingen op kunt klimmen, zonder dat u zich belemmerd voelt door de lagen.

De sportieve pasvorm beperkt het volume tot een minimum en dankzij de constructie met zeer lichtgewicht stof gaat u snel en licht over de paden. De broek is uitgerust met een technische duurzame waterafstotende afwerking om licht vocht op een afstand te houden wanneer het weer omslaat. Geniet van uw tijd in de natuur met de flexibele en lichtgewichte Conversation-broek van Odlo, die perfect is voor op de paden. 

Productspecificaties

  • Stretch
  • Ademend
  • Lichtgewicht
  • Materialen: Polyester, elastaan 
  • Duurzaam geproduceerd

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt, niet erg warm is en niet heel goed ademt.  

Elastaan

Elastaan is een synthetische vezel die zeer elastisch is. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere stoffen zoals polyester en katoen. Onder spanning kan de stof enorm uitrekken en zonder spanning keert de stof terug naar zijn originele vorm. Hierdoor biedt elastaan veel bewegingsruimte, zonder de pasvorm te verliezen.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren.


Specificaties

Kleur (basis)Blauw
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Lichtgewicht, Sneldrogend, Stretch
Aantal zakken4
TailleRegular Fit
GeslachtDames
Voorgevormde knieënNee
MateriaalPolyamide
Type broekLange broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Odlo Pants Wedgemount damesbroek

Odlo Wedgemount Pants dames

Odlo Conversion Pants damesbroek

Odlo Conversion Pants damesbroek

SeizoenZomer
Kleur (basis)BlauwBlauw
Binnenmateriaal (kleding)100% polyester
EigenschappenWaterafstotendStretch
Aantal zakken24
€ 89,95
Bekijk product
€ 79,95
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel