< Terug

Buff Heavyweight Merino Wool Nekwarmer Fog Grey Multi Stripes

De Buff Heavyweight Merino Wool Nekwarmer Fog Grey Multi Stripes is zeer geschikt voor wandelingen of sporten met een lage intensiteit. De multifunctionele Buff is gemaakt van 100% Merino Wol, wat zorgt voor een hoog comfort. Daarnaast is hij geurbestendig, waterafstotend het biedt het UV-bescherming.

Meer details

€ 36,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Buff Heavyweight Merino Wool Nekwarmer Fog Grey Multi Stripes

Deze Buff Heavyweight Merino Wool Nekwarmer Fog Grey Multi Stripes is gemaakt van 100% Merino Wol. De Buff is ontworpen om je warm te houden in de kou en doordat de Buff vochtregulerend is, zal je koel blijven als het warm is. De natuurlijke Merino Wol kent veel voordelen. Zo is de stof geurbestendig, waterafstotend en biedt het UV-bescherming. Daarnaast is hij super zacht, wat zorgt voor een hoog comfort.

De Buff heeft een antimicrobiële behandeling gehad, zodat bacteriën geen kans krijgen en je Buff lekker blijft ruiken bij intensief gebruik. 

Wasvoorschriften

Het is belangrijk om de Buff goed te wassen na intensief gebruik. De labels op de artikelen geven een advies van een maximale wastemperatuur van 40°C en dit geldt ook voor de Buff Heavyweight Merino Wool Fog Grey Multi Stripes.

Producteigenschappen

  • Kokervormig
  • Comfortabel en zacht materiaal
  • Eco-vriendelijk; de merinowol is op een diervriendelijke manier verkregen met oog voor het milieu
  • Polygiene behandeling tegen bacteriën 
  • Multifunctioneel
  • Vochtregulerend
  • Sneldrogend
  • Materiaal: merinowol

Materiaal

Merinowol

Merinowol is afkomstig van merinoschapen en staat algemeen bekend om de hoge kwaliteit. Merinoschapen hebben veel meer haartjes dan andere schapen. Per vierkante meter groeien ongeveer tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld schaap. De wol is hierdoor dunner en langer, voelt heel zacht aan en kriebelt niet. Merinoschapen leven in gebieden met grote temperatuurschommelingen van -20 ºC tot ruim 35 ºC. Hun vacht werkt warmteregulerend. Hierdoor houdt merinowol u warm in de kou, maar ademt het goed. Daarnaast heeft merinowol een uitstekende vochtregulerende en zelfreinigende werking, waardoor u niet snel last krijgt van transpiratieplekken en -geuren op uw kleding.

Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Grijs, Solid Deep Purple, Zwart
Gewicht (gram)71
EigenschappenAdemend, Anti-Micro, Comfortabel, Extra warm, Sneldrogend, UV-bescherming, Verkoelend, Waterafstotend
Wasmachine bestendigNee
GeslachtUnisex
MateriaalMerinowol

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel