< Terug

Woolpower Long Johns W´s LITE

rating 10/10 (1 review)

De Long Johns W's LITE is een base layer broek met lange pijpen voor dames die ideaal is wanneer u gaat sporten tijdens de wat koudere dagen. Gemaakt van merinowol en polyamide.

Meer details

€ 89,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Woolpower Long Johns W´s LITE

De Long Johns W's LITE is een base layer broek met lange pijpen voor dames. De broek is gemaakt om voldoende thermische bescherming te geven en heeft een goed ademend vermogen. De Long Johns is gemaakt uit een minimaal aantal naden, waardoor hij niet zal schuren. Voorzien van een zachte elastische band. De broek is gemaakt van nauwsluitend, zacht, soepel en elastisch materiaal dat bovendien geen onaangename lichaamsgeuren opneemt. Ideaal wanneer u gaat sporten tijdens de wat koudere dagen. 

Productspecificaties

  • Antibacterieel
  • Sneldrogend
  • Duurzaam geproduceerd
  • Materiaal: merinowol, polyamide

Maatadvies

De kleding van Woolpower is veelal unisex en valt voor zowel dames als heren ruim. Bovendien kan het tijdens het dragen nog iets ruimer worden. De isolerende werking van Woolpower-kleding komt het beste tot zijn recht als het aansluit op de huid. Daarom wordt er voor in ieder geval dames geadviseerd één maat kleiner te nemen. Voor een juiste maatbepaling verwijzen wij u naar de maattabellen bovenaan deze pagina.

Materiaal

Merinowol

Merinowol is afkomstig van merinoschapen en staat algemeen bekend om de hoge kwaliteit. Merinoschapen hebben veel meer haartjes dan andere schapen. Per vierkante meter groeien ongeveer tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld schaap. De wol is hierdoor dunner en langer, voelt heel zacht aan en kriebelt niet. Merinoschapen leven in gebieden met grote temperatuurschommelingen van -20 ºC tot ruim 35 ºC. Hun vacht werkt warmteregulerend. Hierdoor houdt merinowol u warm in de kou, maar ademt het goed. Daarnaast heeft merinowol een uitstekende vochtregulerende en zelfreinigende werking, waardoor u niet snel last krijgt van transpiratieplekken en -geuren op uw kleding.

Polyamide

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Blauw, Groen, Zwart
EigenschappenAntibacterieel, Sneldrogend
GeslachtDames
Materiaal80% merinowol, 20% polyamide
DikteLITE
Aanbevolen combinatie
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Woolpower Long Johns 200 unisex

Woolpower Long John 200 Unisex

SeizoenWinter
Kleur (basis)Zwart
EigenschappenAdemend
Wasmachine bestendigJa
GeslachtUnisex
€ 94,95
Bekijk product
Dames onderkleding

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Goede outdoorkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, borst, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

rating 10/10 (1 review)
Waardering
5 sterren 1 reviews
4 sterren 0 reviews
3 sterren 0 reviews
2 sterren 0 reviews
1 sterren 0 reviews

rating
Lange Unterhose
genau das richtige für den Wintersport, nicht zu dick und hält warm
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel