< Terug

Odlo Midlayer 1/2 Zip Roy damestrui

Odlo Midlayer 1/2 Zip Roy damestrui Bekijk groter

De Odlo Midlayer 1/3 Zip Roy is een lichtgewicht damestrui die als warme tussenlaag gebruikt kan worden tijdens verschillende winteractiviteiten. De inzetstukken op de schouders verminderen de wrijving die ontstaat door een rugtas of door de bovenlagen.

Meer details

€ 64,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 3 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Odlo Midlayer 1/2 Zip Roy damestrui

De Odlo Midlayer 1/3 Zip Roy is een damestrui die als tussenlaag gebruikt kan worden tijdens verschillende winteractiviteiten. De zachte, lichtgewicht fleece geeft veel warmte dankzij de hoge beschermende kraag met halve rits. Als het warmer wordt kunt u de rits openen, waarmee u de ventilatie verbeterd. De inzetstukken op de schouders zorgen voor minder wrijving van een rugzak of van andere lagen. Deze trui is makkelijk op te bergen en is ideaal om mee te nemen voor de wintersportvakantie. 

Producteigenschappen

  • Lichtgewicht
  • Gebruik: outdoor winteractiviteiten
  • Materialen: polyester

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt, niet erg warm is en niet heel goed ademt. 

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Oeko-Tex® Standard 100 

Oeko-Tex® Standard 100 is een keurmerk voor textiel. Textiel met het Oeko-Tex® Standard 100 keurmerk bevat geen schadelijke stoffen of chemicaliën. Het label is met name gericht op de gezondheid van de drager van de kleding, maar er wordt ook rekening gehouden met duurzaamheid en milieu. 

Specificaties

SeizoenWinter
Kleur (basis)Blauw
CapuchonNee
EigenschappenExtra warm, Lichtgewicht
GeslachtDames
MateriaalPolyester
Alternatieven
Odlo Flow Cocoon Waterproof Insulated damesjas

Odlo Flow Cocoon Waterproof Insulated damesjas

Soort jasJack
SeizoenWinter
Kleur (basis)Grijs
Capuchon Ja
Binnenmateriaal (kleding)100% polyester
€ 299,95
Dames onderkleding

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Goede outdoorkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, borst, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel