< Terug

Didriksons Leya Damesparka

De Didriksons Leya Damesparka is de ideale winterse parka. De jas houdt u warm én droog. Gemaakt van polyester en polyamide.

Meer details

€ 299,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Didriksons Leya Damesparka

De Didriksons Leya Damesparka is een gewatteerde, sportieve parka met veel functionele details voor dagelijks gebruik. De parka is volledig winddicht en waterdicht met getapete naden, en heeft een relaxte pasvorm met een recht silhouet. De taille is verstelbaar en er zijn splitjes aan de zijkanten voor meer bewegingsvrijheid. De Didriksons Leya Damesparka heeft een vaste, verstelbare capuchon en een doorlopende tweewegrits aan de voorkant met een beschermende stormflap. De mouw is eenvoudig om te vouwen voor een kortere mouwlengte. Een verwarmende fleece mesh is toegevoegd aan de binnenkant, aan de achterkant. Dit zorgt voor meer warmte en comfort. De jas heeft twee voorzakken met knoopsluiting en zijopeningen, en een borstzak met rits. In de rechter voorzak zit een reflecterende band die naar behoefte kan worden uitgevouwen. De voering is gemaakt van gerecyclede vezels en de voering is geverfd met een verftechniek in oplossing. Deze techniek vermindert het water-, energie- en chemicaliënverbruik tijdens de productie. De Didriksons Leya Damesparka heeft een PFC-vrije waterafstotende afwerking.


Producteigenschappen:

  • Waterdicht
  • Ademend
  • Isolerend
  • Opbergruimte
  • Materiaal: Polyester, polyamide
Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt.

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Specificaties

Soort jasParka
SeizoenHerfst, Winter
Twee/drielaags constructieNiet van toepassing
Kleur (basis)Groen
CapuchonJa
Binnenmateriaal (kleding)Polyester
Buitenmateriaal (kleding)Polyamide
EigenschappenAdemend, Waterdicht, Winddicht
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken5
BovenmateriaalPolyamide
GeslachtDames
Vulling100% Polyester
Alternatieven
Pinewood Värnamo Padded Damesjas

Pinewood Värnamo Padded Damesjas

Soort jasParka
Kleur (basis)Bruin
Gewicht (gram)1170
EigenschappenWinddicht
Aantal zakken3
€ 249,95
Bekijk product
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel