< Terug

FjällRäven Stina Jacket dames

De FjällRäven Stina Jacket is een comfortabele en stijlvolle damesjas voor dagelijks gebruik of simpele outdoor activiteiten. Hij is gemaakt van G-1000 Lite met G-1000 Original versterking op de schouders. Hierdoor slijt hij minder snel als je een rugzak draagt. Dankzij de vaste capuchon ben je voorbereid op onverwachte regenbuien en in de twee handzakken met ritssluiting kun je makkelijk en veilig jouw eigendommen opbergen. 

Meer details

€ 199,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjällRäven Stina Jacket dames

De Stina Jacket is een heerlijke outdoor jas, die niet alleen geschikt is voor échte outdooractiviteiten maar ook erg geschikt is voor dagelijks gebruik. De jas is namelijk gemaakt van G-1000 Lite, deze stof is winddicht en waterafstotend en daarnaast super duurzaam. Op de plekken waar de jas het snelst slijt is de G-1000 Lite verstevigd met G-1000 Original, om slijtage te voorkomen. 

De rits aan de voorzijde bevat een inwendige beschermoverslag, dit voorkomt dat er via de rits kou binnen komt. Door middel van een trekkoord kan u de jas aan de onderzijde nauw laten aansluiten op uw lichaam.

G-1000 materiaal

G-1000 is een stof die FjällRäven zelf heeft ontwikkeld. Het is een klassieker waarmee je het hele jaar door verschillende activiteiten en klimaten kunt trotseren, van de tropen tot de poolstreken. De stof bestaat uit 65% polyester en 35% katoen die dicht op elkaar zijn geweven. Deze stof is vervolgens behandeld met Greenland Wax. Deze combinatie maakt G-1000 tot een populaire outdoorstof en heeft een aantal praktische eigenschappen:

  • Duurzaam: G-1000 stof van FjällRäven is heel slijtvast en gaat dus lang mee. Daarnaast is het lichtgewicht.
  • Waterafstotend: Dankzij de Greenland Wax is kleding met G-1000 bestand tegen korte regenbuien of vocht. Daarnaast is het sneldrogend.
  • Winddicht: FjällRäven kleding met G-1000 is bijna geheel winddicht. Als je het nog impregneert met Greenland Wax, ben je wel helemaal beschermd tegen wind.
  • Ademend: Een belangrijke eigenschap van G-1000 is een hoog ademend vermogen. Dat betekent dat je lichaam lekker droog blijft, ook tijdens inspannende activiteiten.
  • UV-bescherming: Dankzij G-1000 ben je bijna volledig beschermd tegen zonnestralen, waardoor er een kleiner risico is op verbranding.
  • Mugdicht: De dicht geweven stoffen houden muggen en andere vliegende insecten weg. Ideaal dus als je in de bergen, het bos of in een warm klimaat bent. Let op: G-1000 Lite is niet mugdicht.

Voor meer informatie over de G-1000 materialen van Fjällräven en het onderhoud, klik hier

Producteigenschappen Stina Jacket

  • Vaste capuchon
  • Twee handzakken
  • Buitenmateriaal: G-1000 Lite: 65% polyester en 35% katoen, G-1000 Original versterking op de schouders: 65% polyester en 35% katoen
  • Geschikt voor: dagelijks gebruik of simpele outdoor activiteiten
  • Gewicht: 340 gram bij maat S
  • Let op: Gebruik tijdens het wassen geen wasverzachter

Specificaties

Soort jasJack
Kleur (basis)Blauw, Grijs, Paars, Rood
CapuchonJa
Gewicht (gram)340
GebruikDagelijks gebruik, Lichte wandelingen
MateriaalPolyester
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Fjallraven Una Jacket damesjas

FjällRäven Una Jacket damesjas

The North Face Inlux Triclimate damesjas

The North Face Inlux Triclimate damesjas

Soort jasWax jas3-in-1 Jas
SeizoenWinterWinter
Kleur (basis)ZwartRoze
Capuchon JaJa (afneembaar)
Buitenmateriaal (kleding)G-1000® Original: 65% polyester, 35% katoen
€ 379,95
€ 279,95
Bekijk product
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel