< Terug

Jack Wolfskin Evandale Damesjas

De Evandale is een wind-en waterdichte jas, die bovendien zeer ademend is. Hierdoor is de jas zeer geschikt voor wandelingen tijdens verschillende weersomstandigheden. 

Meer details

€ 129,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Jack Wolfskin Evandale Damesjas

De Evandale is een waterdichte damesjas van het merk Jack Wolfskin. Het is een klassieke hardshell jas, die behoort tot de lichtste in zijn klasse. De jas zit als gegoten en is voorzien van een capuchon. Bovendien is de jas winddicht, waardoor hij tijdens verschillende weersomstandigheden goed van pas komt. De jas is gemaakt van tweelaags texapore materiaal. 

Productspecificaties

  • Ademend
  • Winddicht
  • Waterdicht
  • Duurzaam geproduceerd
  • Gewicht: 430 gram (maat S)
  • Materiaal: Texapore

Waterkolom

Het waterafstotend vermogen van kleding wordt vaak beschreven in de vorm van millimeter waterkolom. De waterkolom zegt iets over de hoeveelheid waterdruk die een stof per vierkante centimeter kan hebben voordat het gaat lekken. Deze jas heeft een waterkolom van 10000 mm. Dat wil zeggen dat de stof doorlekt wanneer het onder druk staat van 10 meter water. 

Materiaal

Texapore

Texapore materiaal is altijd waterdicht, winddicht en ademend. Texapore stoffen bestaan uit een waterafstotend geïmpregneerde buitenstof en aan de binnenkant aangebracht, waterdicht PU-membraan of waterdichte PU-coating. Het materiaal aan de binnenkant wordt aangevuld door een soepele binnenstof. 

De Evandale is een tweelaags jas. Bij tweelaags jassen is het membraan verbonden met de bovenstof. Aan de binnenkant wordt het membraan door een losse voering beschermt. Deze voering zit niet vast aan het membraan. Tweelaags jassen zijn soepeler dan drielaags jassen en zijn uitermate geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor wandelingen met een lichte rugzak. Als u meerdere dagen gaat wandelen met een zware rugzak kunt u beter een drielaags jas aanschaffen. 

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruiken energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

PFC vrij

De Evandale is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In deze jas is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Specificaties

Soort jasHardshell
SeizoenHerfst, Lente, Zomer
Twee/drielaags constructieTweelaags
Kleur (basis)Zwart
CapuchonJa
Gewicht (gram)430
EigenschappenAdemend, Waterdicht, Winddicht
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken3
Alternatieven
Jack Wolfskin Go Hike Shoftshell damesjas

Jack Wolfskin Go Hike Shoftshell damesjas

Rab Namche GTX Jacket Wmns Damesjas

Rab Namche GTX Jacket Wmns Damesjas

Soort jasSoftshellHardshell
Twee/drielaags constructieDrielaagsTweeënhalf laags
Kleur (basis)GrijsZwart
Capuchon JaJa
Binnenmateriaal (kleding)Fleece
€ 119,95
Bekijk product
€ 359,95
Bekijk product
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel