< Terug

Odlo Millennium Element BL Top Crew Neck s/s damesshirt

De Millennium Element Top van Odlo is de perfecte basislaag bij wat koudere temperaturen, maar kan ook heel goed afzonderlijk gedragen worden. Het damesshirt beschikt over een uitstekende vochtregulatie en voelt heerlijk zacht op uw huid aan. 

Meer details

€ 34,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 3 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Odlo Millennium Element BL Top Crew Neck s/s damesshirt

Wanneer u buiten wilt trainen met wat lagere temperaturen, is het belangrijk om voor de juiste kleding te kiezen. Hiervoor heeft Odlo de perfecte oplossing: een geweldige basislaag die vocht van uw huid afvoert, zodat het snel kan verdampen. 

Bij te koud weer is het uiteraard ook belangrijk dat u een wind-en waterdichte buitenlaag en een perfecte tussenlaag draagt die veel warmte toevoegt, maar de Millennium Element mag zeker niet ontbreken als basislaag! 

Of u de basislaag nu afzonderlijk of als basislaag draagt, de effen Millennium Element-top met korte mouwen voelt heerlijk zacht op uw huid aan en biedt uitstekende vochtregulatie om u droog te houden. 

Productspecificaties

  • Vochtregulerend 
  • Ademend
  • Sneldrogend
  • Materiaal: Polyester 
  • Duurzaam geproduceerd

Materiaal

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt, niet erg warm is en niet heel goed ademt.  

Techniek

Effect by Odlo

De Effect by Odlo is een antibacteriële behandeling met zilverionen, die onplezierige geurtjes voorkomt, volledig huidvriendelijk is en net zolang meegaat als het kledingstuk zelf. 

Fair Wear Foundation 

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren.

Oeko-Tex®

Odlo's functionele ondergoed draagt het Oeko-Tex®-label ‘Confidence in Textiles’, waarmee textiel dat is getest op schadelijke stoffen wordt gecertificeerd in overeenstemming met de Oeko-Tex Standard 100. Ons product voldoet aan de huidige menselijke ecologische eisen: geen carcinogene bestanddelen, geen formaldehyde, vrij van allergene kleurstoffen en een huidvriendelijke pH-waarde.

Specificaties

SeizoenLente, Zomer
Kleur (basis)Zwart
EigenschappenAdemend, Sneldrogend
Wasmachine bestendigJa
GeslachtDames
MateriaalPolyester
HalsRonde hals
Lengte mouwenKort
Alternatieven
Odlo Suw Top Crew Neck l/s damesshirt

Odlo Suw Top Crew Neck l/s damesshirt

Odlo Kumano s/s crew neck damesshirt

Odlo Kumano s/s crew neck damesshirt

SeizoenWinterZomer
Kleur (basis)ZwartBlauw
Buitenmateriaal (kleding)100% Merinowol
EigenschappenComfortabelUV-bescherming
Wasmachine bestendigJaJa
€ 69,95
Bekijk product
€ 39,95
Bekijk product
Dames outdoor tops

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Goede outdoorkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, borst, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel