< Terug

Lowa Renegade LL MID dameswandelschoen

Lowa Renegade LL MID dameswandelschoen Bekijk groter

De Renegade LL Mid is een prachtige dameswandelschoen die gemaakt is van nubuckleer. De schoen is ideaal wanneer u langer wandelt, maar niet al te zware schoenen aan wilt hebben. 

Meer details

€ 219,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Lowa Renegade LL MID dameswandelschoen

De Renegade LL Mid is uitermate geschikt voor lange wandelingen. Van wandelingen in het bos tot lichte wandelingen in de bergen, deze wandelschoen is een echte allrounder. Deze wandelschoen valt onder de categorie A/B wandelschoenen. Deze schoenen zijn iets soepeler dan categorie B wandelschoenen en wat steviger dan categorie A wandelschoenen. Vooral wanneer u langer wandelt, maar niet al te zware schoenen aan wilt hebben, is de Renegade LL Mid een ideale optie. 

Het bovenmateriaal van de Renegade LL Mid is gemaakt van nubuckleer. De schoen heeft een leren voering en een Vibram® Evo buitenzool, die zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. 

Productspecificaties

  • Ademend
  • Comfortabel 
  • Gewicht (paar): 950 g (UK 5)
  • Categorie A/B
  • Materialen: nubuckleer, leer 
  • Buitenzool: Vibram® Evo

Materialen 

Nubuckleer

Het buitenmateriaal van de Renegade LL Mid is gemaakt van nubuckleer. Nubuckleer is afkomstig van de licht opgeschuurde bovenste laag van de dierenhuid. Door het opschuren voelt het leer zachter aan, neemt het ademend vermogen toe en krijgt het leer een fluweelachtig uiterlijk. Nubuckleer kan gewaxt worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. Als u nubuckleer waxt, wordt het wel donkerder, gladder en glanzender. Wanneer u nubuckleer inspuit met een spray waar wax in zit, behandelt u dit materiaal op de beste manier. 

 

Leren voering

De Renegade LL Mid heeft een leren voering. Het voordeel van een leren voering is dat het snel veel vocht kan opnemen. Daarnaast draagt een leren voering bij aan een aangename pasvorm. Het leer vormt zich namelijk naar uw voeten en zorgt er daardoor voor dat de schoenen zich helemaal aanpassen aan uw voeten.

Inlegzool

De Renegade LL Mid heeft een uitneembare inlegzool van Lowa. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort en is ook los te verkrijgen in onze winkel en op onze website. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

Net als veel andere wandelschoenen heeft de Renegade LL Mid een VIBRAM® buitenzool. Vibramzolen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid en worden daarom vaak gebruikt in wandelschoenen. De Vibram® Evo zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip op verschillende ondergronden geeft. Daarnaast is het profiel van de zool zelfreinigend. Hiermee wordt bedoeld dat de zool geen slijk en grond vasthoudt. Doordat Vibramzolen slijtvast zijn, gaan ze langer mee dan andere zolen.

Als de zool van uw wandelschoenen versleten is, zijn ze aan vervanging toe. Versleten zolen vormen een risico tijdens het wandelen. Doordat het profiel van de zool verdwijnt, neemt de grip af en glijdt u sneller uit. Het is alleen lastig om afscheid te moeten nemen van wandelschoenen die perfect zitten en waarmee mooie tochten zijn gemaakt. Zeker als u uw schoenen altijd goed onderhouden heeft, blijft het bovenmateriaal van de schoen langer goed dan de zool. De wandelschoenen kunnen er dan nog prima uitzien, maar doordat de zool versleten is, worden ze niet meer gebruikt voor wandelingen. Met pijn in het hart nemen wandelaars dan afscheid van hun lievelingsschoenen. Het grote voordeel van de Renegade LL Mid is dat ze verzoolbaar zijn. Als de zolen van de Renegade LL Mid in de toekomst versleten zijn, hoeft u ze dus niet weg te gooien. Wij bieden graag de service om uw schoenen te laten verzolen. Breng uw schoenen langs of stuur ze naar ons op. Wij kunnen dan kijken of we ze kunnen voorzien van een nieuwe, originele buitenzool.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Renegade LL Mid het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Grijs
EigenschappenAdemend, Comfortabel
GebruikBergachtig terrein, Lichte wandelingen
BovenmateriaalNubuckleer
Categorie wandelschoenA/B
BuitenzoolVibram
Gewicht paar (gram)947
Binnenmateriaal (schoenen)Leer
Hoogte schoenHoog
GeslachtDames
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Normaal
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Lowa Mauria GTX dameswandelschoen

Lowa Mauria GTX dameswandelschoen

Geen eigenschappen om te vergelijken
€ 259,95
Bekijk product
Dames wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel