< Terug

Merrell Moab 2 Ventilator dames

De Merrell Moab 2 Ventilator Dameswandelschoen is comfortabel en ademend. Door het profiel heeft u extra grip, waardoor wandelen nog comfortabeler wordt!

Meer details

€ 109,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Merrell Moab 2 Ventilator dames

De Merrell Moab 2 Ventilator is geschikt voor wandelingen in de natuur en in de stad, maar kan ook heel goed voor dagelijkse activiteiten gebruikt worden. Deze wandelschoen valt onder de categorie A wandelschoenen, wat inhoudt dat het een lichte, soepele schoen is. De schoenen zijn erg comfortabel om aan te hebben en zijn daarom ideaal om te dragen tijdens het reizen.

Productspecificaties

  • Ademend
  • Beschermende rubberen neus
  • Buitenzool: Vibram® TC5+
  • Bovenmateriaal: Suède + Mesh

Materialen

Suède

Het buitenmateriaal van de Moab 2 Ventilator is gemaakt van suède. Suède is afkomstig van de basis van de dierenhuid. Het heeft een fluweelachtig uiterlijk en voelt zacht aan. Suède kan geboend worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. 

Mesh

Het buitenmateriaal van De Merrell Moad 2 Ventilator gemaakt van mesh. Mesh is een synthetisch materiaal dat in verschillende vormen gemaakt wordt. Door het gebruik van mesh is de schoen licht, flexibel en is het ademend vermogen hoog.

Net als veel andere wandelschoenen heeft de Merrell Moab 2 Ventilator een VIBRAM® buitenzool. Vibramzolen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid en worden daarom vaak gebruikt in wandelschoenen. Deze zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip op verschillende ondergronden geeft. Daarnaast is het profiel van de zool zelfreinigend. Hiermee wordt bedoeld dat de zool geen slijk en grond vasthoudt. Doordat Vibramzolen slijtvast zijn, gaan ze langer mee dan andere zolen. 

Inlegzool

De Merrell Moab 2 Ventilator damesheeft een uitneembare inlegzool van Merrell. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

Net als veel andere wandelschoenen heeft de Merrell Siren Edge 3 Waterproof een VIBRAM® buitenzool. Vibramzolen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid en worden daarom vaak gebruikt in wandelschoenen. Deze zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip op verschillende ondergronden geeft. Daarnaast is het profiel van de zool zelfreinigend. Hiermee wordt bedoeld dat de zool geen slijk en grond vasthoudt. Doordat Vibramzolen slijtvast zijn, gaan ze langer mee dan andere zolen. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Merrell Moab 2 Ventilator dames het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Bruin
Gewicht (gram)772
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Lichtgewicht, Waterafstotend
GebruikDagelijks gebruik, Heuvelachtig terrein, Lichte wandelingen, Vlak terrein
BovenmateriaalMesh, Suede
Categorie wandelschoenA
Hoogte schoenLaag
GeslachtDames
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Normaal
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Merrell Moab 2 GTX dameswandelschoen

Merrell Moab 2 GTX dameswandelschoen

Merrell Siren 3 GTX dames wandelschoen

Merrell Siren 3 GTX dames wandelschoen

Kleur (basis)GrijsLichtgroen
EigenschappenWinddicht
GebruikVlak terreinWandelen
BovenmateriaalMeshMesh
Categorie wandelschoenAA
€ 134,95
Bekijk product
€ 134,95
Dames wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel