< Terug

Merrell Moab 3 Mid GTX dameswandelschoen

De Merrell Moab 3 Mid GTX is de ideale allround schoen waarop uw urenlang comfortabel loopt. De schoenen zijn volledig water- en winddicht, maar blijven toch ademend.

Meer details

€ 164,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Merrell Moab 3 Mid GTX dameswandelschoen

De Merrell Moab 3 Mid GTX is uitermate geschikt voor lange wandelingen. Van wandelingen in het bos tot lichte wandelingen in de bergen, deze dameswandelschoen is een echte allrounder. De Merrell Moab 3 Mid GTX valt onder de categorie A/B wandelschoenen. Deze schoenen zijn iets soepeler dan categorie B wandelschoenen en wat steviger dan categorie A wandelschoenen. Vooral wanneer u langer wandelt, maar niet al te zware schoenen aan wilt hebben, is de Merrell Moab 3 Mid GTX een ideale optie.

Het buitenmateriaal van de Merrell Moab 3 Mid GTX is gemaakt van leer en mesh, wat de schoen erg ademend maakt. De voering is gemaakt van gerecycled mesh en beschikt over een Gore-Tex membraan, waardoor deze schoen volledig water- en winddicht is, maar toch ademend blijft. Voor optimale grip tijdens het wandelen beschikt deze schoen over een buitenzool van Vibram.

Productspecificaties

  • Water- en winddicht
  • Ademend
  • Categorie: A/B
  • Materialen: leer, mesh
  • Buitenzool: Vibram

Materialen

Mesh

Het buitenmateriaal en de voering van de Merrell Moab 3 Mid GTX zijn gemaakt van mesh. Mesh is een synthetisch materiaal dat in verschillende vormen gemaakt wordt. Door het gebruik van mesh is de schoen licht, flexibel en is het ademend vermogen hoog.

Inlegzool

De Merrell Moab 3 Mid GTX heeft een uitneembare inlegzool van Merrell. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

Net als veel andere wandelschoenen heeft de Merrell Moab 3 Mid GTX een VIBRAM® buitenzool. Vibramzolen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid en worden daarom vaak gebruikt in wandelschoenen. Deze zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip op verschillende ondergronden geeft. Daarnaast is het profiel van de zool zelfreinigend. Hiermee wordt bedoeld dat de zool geen slijk en grond vasthoudt. Doordat Vibramzolen slijtvast zijn, gaan ze langer mee dan andere zolen. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Merrell Moab 3 Mid GTX het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Bruin
EigenschappenAdemend, Waterdicht, Winddicht
BovenmateriaalLeer, Mesh
Categorie wandelschoenA/B
BuitenzoolVibram
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX, Mesh
Hoogte schoenMid
WaterdichtJa
GeslachtDames
BinnenzoolUitneembare binnenzool
WinddichtJa
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Merrell West Rim Sport Mid GTX Dameswandelschoen

Merrell West Rim Sport Mid GTX Dameswandelschoen

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenWaterdicht
BovenmateriaalSynthetisch
Categorie wandelschoenA
BuitenzoolVibram
€ 154,95
Bekijk product
Dames wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel