< Terug

Wo Bike Innerpants III

De Wo Bike Innerpants van Vaude is een fietonderbroek voor dames, die gemaakt is van polyester en elastaan. De Innerpants is voorzien van een functioneel zitkussen, waardoor hij ook heel comfortabel zit. 

Meer details

€ 46,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Wo Bike Innerpants III

De Wo Bike Innerpants III is een fietsonderbroek die is uitgerust met een functioneel, comfortabel zitkussen. De fietsonderbroek is gemaakt van milieuvriendelijk BlueSign materiaal. Dit is voornamelijk polyester, maar de Innerpants bestaat ook voor een klein gedeelte uit elastaan. Dit materiaal is ademend, zeer elastisch en sneldrogend, waardoor hij ideaal is om te dragen tijdens het fietsen. 

Productspecificaties

  • Ademend
  • Elastisch
  • Sneldrogend
  • Gewicht: 76 gram 
  • Pasvorm: Slim Fit 
  • Materialen: polyester, elastaan 

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt, niet erg warm is en niet heel goed ademt.  

Elastaan 

Elastaan is een synthetische vezel die zeer elastisch is. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere stoffen zoals polyester en katoen. Onder spanning kan de stof enorm uitrekken en zonder spanning keert de stof terug naar zijn originele vorm. Hierdoor biedt elastaan veel bewegingsruimte, zonder de pasvorm te verliezen.

Green Shape

Het Green Shape label van Vaude geeft aan dat het product milieuvriendelijk en onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd is. 

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijvenen met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruiken energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 



Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)76
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Sneldrogend
TailleSlim-fit
GeslachtDames
MateriaalElastan, Polyester
Alternatieven
Odlo Bottom Panty herenfietsbroek

Odlo Suw Bottom Panty Breathe heren fietsbroek

Odlo Summer Splash SUW Bottom Short dames

Odlo Summer Splash SUW Bottom Short dames

Kleur (basis)ZwartZwart
EigenschappenLichtgewicht
GeslachtHeren
Materiaal88% polyester, 12 % elastaan
€ 49,95
Bekijk product
€ 54,95
Bekijk product
Dames onderkleding

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Goede outdoorkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, borst, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel