< Terug

Green Oil On Tour 30ml

00410011

Green Oil On Tour 30ml Bekijk groter

Deze kettingolie van Green Oil smeert, beschermt en voorkomt roestvorming van de ketting. Een veelzijdig product wat ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Biologisch afbreekbaar en gemaakt van planten.

Meer details

€ 2,95

Niet op voorraad Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Green Oil On Tour 30ml

Green Oil On Tour is een handig en compact flesje waarmee u gemakkelijk uw ketting van uw fiets kunt smeren. Het flesje kan worden bijgevuld door de druppelaar te verwijderen en deze bij te vullen uit de grotere Green Oil Chain Lube. De fles recyclebaar en gemaakt uit 100% natuurlijke ingrediënten. Het flesje heeft een inhoud van 30 ml.

Gebruiksaanwijzing:

  • Zorg ervoor dat uw fiets veilig is.
  • Reken uit hoeveel keer u de trappers moet ronddraaien voor één kettingomloop. Draai de trappers langzaam achteruit, kijkend naar één kettingschakel.
  • Breng uw flesje Green Oil On Tour aan op het bovenste deel van de onderste helft van de ketting zoals aangegeven in het onderstaande schema. Breng aan op één lengte van de ketting. Breng aan op de 'rollers', de cilinders op de ketting.
  • Draai de trappers voorzichtig voorzichtig een paar keer rond. Bij voorkeur veegt u het overtollige af met een doek voor een superschone ketting.
  • Na dit gesmeerde karweitje kunt u uw fietstocht zonder zorgen vervolgen!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel