< Terug

Deuter Energy Bag fietstas

Deuter Energy Bag fietstas Bekijk groter

In de Deuter Energy Bag fietstas passen alle spullen die u nodig heeft onderweg. Met de fietstas heeft u alles binnen handbereik.

Meer details

€ 15,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
levering 1 a 2 werkdagen Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Deuter Energy Bag fietstas

In de Deuter Energy Bag fietstas passen alle spullen die u nodig heeft onderweg. De fietstas kan eenvoudig met klittenbandsluitingen worden bevestigd aan alle frames. De Energy Bag beschikt over een hoofdvak en een zijvak met ritssluiting. Het scheurbestendige buitenmateriaal is gemaakt van gerecyclede polyamide. De reflecterende print zorgen ervoor dat u zichtbaar blijft in de schemering en bij mist. 

Productspecificaties

  • Materiaal: polyamide
  • Afmetingen (HxBxD): 9 x 4 x 19 cm
  • Inhoud: 0,5 L
  • Gewicht: 70 gram

Materialen

Gerecycled polyamide (nylon)

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt. Polyamide is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyamide is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief. 

Keurmerken

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)70
MateriaalGerecycled polyamide
Inhoud0,5 L
Alternatieven
Deuter Triangle Bag fietstas

Deuter Triangle Bag fietstas

Kleur (basis)Zwart
€ 24,95
Bekijk product

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel