< Terug

Vaude Shoecover Wet Light III

Vaude Shoecover Wet Light III Bekijk groter

De Shoecover Wet Light III is een waterdichte, winddichte en ademende overschoen van het Duitse merk Vaude. De overschoen is zeer lichtgewicht en heeft een kleine verpakkingsgrootte.

Meer details

€ 41,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 6 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Vaude Shoecover Wet Light III

De Shoecover Wet Light III is een waterdichte, winddichte en ademende overschoen van het Duitse merk Vaude. De overschoen is zeer lichtgewicht en heeft een kleine verpakkingsgrootte. Hij is gemaakt van waterafstotend primair materiaal dat uitstekend is als weersbescherming. Door klittenbandsluitingen sluit de overschoen goed aan. 

Productspecificaties

  • Winddicht
  • Ademend
  • Waterdicht
  • Lengte: 22 cm (maat M)
  • Gewicht: 140 gram 
  • Duurzaam geproduceerd

Green Shape

Het Green Shape label geeft aan dat producten met dit label bestaan uit milieuvriendelijke materialen die dankzij het bluesign® systeem energiebesparend zijn verwerkt, zonder bedenkelijke substanties. Het label staat voor producten die functioneel zijn, milieu- en sociaal vriendelijk geproduceerd zijn en gemaakt zijn van duurzame materialen. In de producten zijn klimaatvriendelijke alternatieven gebruikt voor aardolie, zoals hennep, biokatoen en bio-kunststoffen. 

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijvenen met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruiken energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

Eco Finish

Deze overschoen is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In deze rugtas is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 


Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)140
EigenschappenAdemend, Waterdicht, Winddicht

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel