< Terug

Odlo Crew Neck Singlet x-light heren

De crewneck singlet is een lichtgewicht basislaag herensporthemd van Odlo. Dit veelzijdige hemd is gemaakt voor hardlopen, fietsen of andere activiteiten van hoge intensiteit.

Meer details

€ 34,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Odlo Crew Neck Singlet x-light heren

De crewneck singlet is een lichtgewicht basislaag herensporthemd van Odlo. Dit veelzijdige hemd is gemaakt voor hardlopen, fietsen of andere activiteiten van hoge intensiteit. Je blijft koel door het hoge ademend vermogen en de goede ventilatie. Ook word je drooggehouden door de geavanceerde vochtregeling. Het hemd is gemaakt van een zacht materiaal, waardoor het dragen ervan comfortabel is. De singlet is gemaakt van 73% gerecycled polyester en 27% polyamide. 

Producteigenschappen

  • Veelzijdig
  • Vochtregulering
  • Lichtgewicht
  • Gerecycled materiaal
  • Ventilerend
  • Ademend

Materiaal

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Polyamide

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Fair wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

Kleur (basis)Blauw
Buitenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester, Polyamide
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht, Vochtafvoerend
Ook gedacht aan?
Alternatieven
SuperNatural Base Tank Heren

SuperNatural Base Tank Heren

SuperNatural M Unstoppable Under herenhemd

SuperNatural M Unstoppable Under herenhemd

Kleur (basis)WitZwart
EigenschappenSneldrogend
Wasmachine bestendigJa
GeslachtHerenHeren
MateriaalPolyesterPolyester
€ 49,95
Bekijk product
€ 49,95
Bekijk product
Heren onderkleding

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Goede onderkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, borst, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel