< Terug

Jack Wolfskin Pack & Go Down herenvest

De Pack & Go is een herenvest van Jack Wolfskin. Deze donzen bodywarmer is uitermate geschikt voor tijdens wandelingen. Door het speciale materiaal is dit vest zeer goed waterafstotend en ademend. Ook is het vest winddicht.

Meer details

€ 119,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Jack Wolfskin Pack & Go Down herenvest

De Pack & Go is een herenvest van Jack Wolfskin. Deze donzen bodywarmer is uitermate geschikt voor tijdens wandelingen. Door het speciale TEXASHIELD ECOSPHERE PRO-materiaal is dit vest zeer goed waterafstotend en ademend. Ook is het vest winddicht. U wordt optimaal warm gehouden door het donzen binnenmateriaal. Daarnaast is de bodywarmer zeer compact op te bergen, in een van de twee heupzakken is het vest op te vouwen en op te bergen. Ook heeft het vest reflecterende onderdelen, waardoor u goed zichtbaar bent. Het Jack Wolfskin Pack & Go vest heeft een slimme pasvorm en weegt 245 gram (maat M). De bovenstof en voering zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester en de vulling is gemaakt van 90% eendendons en 10% veer.

Producteigenschappen

  • Waterafstotend
  • Ademend
  • Winddicht
  • Warm
  • Compact op te bergen
  • Twee heupzakken
  • Reflecterende onderdelen
  • Pasvorm: slim fit
  • Gewicht: 245 gram (maat M)

Technologieën

TEXASHIELD ECOSPHERE PRO

Dubbel zo goed ademend en een nog betere waterkolomwaarde: het volledig gerecyclede membraan TEXAPORE ECOSPHERE PRO van 100% polyester is de duurzame variant voor je all weather-bescherming en verbruikt minder CO2 bij de productie.

Met TEXAPORE ECOSPHERE PRO ben je prima gewapend tegen zeer hoge uitdagingen en zware weersomstandigheden. Absoluut winddicht, zeer goed waterdicht* en uitstekend ademend**. Het buitenmateriaal, de membraan en de voering zijn volledig gerecycled.

Het buitenmateriaal bestaat uit hergebruikte PET-flessen en is compleet PFC-vrij. Het membraan is Zero Waste! De membraan wordt gemaakt van de snijresten van de productie. Daardoor ontstaat er geen afval meer. En ook de voering van de TEXAPORE ECOSPHERE jacks bestaat uit compleet gerecycled materiaal en is gecertificeerd volgens de Global Recycling Standard.

* Waterdicht: 20.000 mm

**Ademend vermogen: 15.000 g/m²/24hrs

RDS

Responsible Down Standard (RDS) is een keurmerk voor dons en veren. Het dons en de veren zijn afkomstig van vogels die voor de voedselindustrie gehouden worden. Om RDS gecertificeerd te zijn moeten de vogels op een diervriendelijke manier behandeld zijn. Dit houdt in dat de vogels niet levend geplukt en in kleine kooien gehouden mogen worden. Daarnaast zijn dwangvoeden en het kappen van snavels verboden. 

BlueSign-product

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

Specificaties

Soort jasBodywarmer, Donsjas, Puffer jas
Kleur (basis)Gecko Green
CapuchonNee
Buitenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
Gewicht (gram)245
EigenschappenAdemend, compact, Waterafstotend, Winddicht
Aantal zakken2
GeslachtHeren
PasvormSlim Fit
Lengte mouwenGeen
Vulling90% eendendons
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Rab Cirrus Flex 2.0 herenvest

Rab Cirrus Flex 2.0 Vest Herenbodywarmer

Soort jasPuffer jas
Kleur (basis)Zwart
Capuchon Nee
Binnenmateriaal (kleding)Primaloft
Gewicht (gram)260
€ 139,95
Bekijk product
Outdoor herenjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel