< Terug

Odlo Midlayer 1/2 Zip Herentrui

De Le Tour is een lichtgewichte en warme herenpullover met een halve rits die dient als perfecte tussenlaag voor lange dagen op de hellingen en diverse andere buitenactiviteiten.

Meer details

€ 59,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 3 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Odlo Midlayer 1/2 Zip Herentrui

De Le Tour is een lichtgewichte en warme herenpullover met een halve rits die dient als perfecte tussenlaag voor lange dagen op de hellingen en diverse andere buitenactiviteiten. De Le Tour is voorzien van uitstekende thermische isolatie, waardoor een verbetering van uw ski-of boardingtechnieken in de bergen ook absoluut moet lukken met de Le Tour pullover aan uw lichaam. Het sneldrogende materiaal waar deze pullover van gemaakt is, voorkomt dat er vocht van buiten blijft zitten. Aan de binnenkant voert het vochtregulatiesysteem transpiratie snel af, zodat geen afbreuk zal worden gedaan aan uw comfort en prestaties. Bovendien zorgt de geborstelde stof aan zowel de binnen- als de buitenzijde overal voor een heerlijk zacht en lichtgewicht gevoel. De Le Tour biedt dus alles wat u verwacht van een tussenlaag: flexibel, stijlvol, warm en comfortabel, de hele dag door. 

Productspecificaties

  • Warm
  • Lichtgewicht
  • Sneldrogend
  • Comfortabel
  • Duurzaam geproduceerd
  • Materiaal: Micro fleece

Materiaal

Micro fleece

Micro fleece is een synthetisch fleecesoort die samengesteld is uit polyester. De stof is geweven met gedraaide vezelgaren en vervolgens geborsteld om tot de typische fleecetextuur te komen. Daaraan dankt deze stofsoort zijn lichte en zachter karakter. Het micro fleece bevat kleine luchtzakjes in de stof, wat ervoor zorgt dat de stof ademend is. Hierdoor kan vocht van het lichaam afgevoerd worden, en wordt de stof extra zacht gemaakt. Micro fleece is dunner dan gewoon fleece, waardoor het ook als zachter en lichter wordt ervaren. 

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Oeko-Tex® Standard 100 

Oeko-Tex® Standard 100 is een keurmerk voor textiel. Textiel met het Oeko-Tex® Standard 100 keurmerk bevat geen schadelijke stoffen of chemicaliën. Het label is met name gericht op de gezondheid van de drager van de kleding, maar er wordt ook rekening gehouden met duurzaamheid en milieu. 

Specificaties

SeizoenHerfst, Winter
Kleur (basis)Blauw, Blauwgroen, estate blue
CapuchonNee
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Isolerend, Lichtgewicht, Sneldrogend
Wasmachine bestendigJa
GeslachtHeren
MateriaalMicrofleece
Halskraag
Alternatieven
Pinewood Furudal/Frazer Active Power Fleece M's herenjas

Pinewood Furudal/Frazer Active Power Fleece herenvest

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Groen
Binnenmateriaal (kleding)Polyester
Buitenmateriaal (kleding)Polyester
EigenschappenComfortabel
€ 109,95
Bekijk product
Heren outdoor Truien, Fleeces en Vesten

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Wilt u eerst liever passen of twijfelt u welke trui, fleece of vest het beste bij uw activiteit past? In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel