< Terug

FjallRaven Abisko Trousers herenbroek

De Abisko Trousers combineert elastische vlakken met het beschermende G-1000. Hierdoor is deze herenbroek uiterst comfortabel en gaat u ook voorbereid op pad!

Meer details

€ 199,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven Abisko Trousers herenbroek

De FjallRaven Abisko Trousers is een elastische herenbroek geschikt voor uw zwaardere wandelingen. De broek is gemaakt van stretch in combinatie met G-1000, wat ervoor zorgt dat de broek elastisch is maar ook waterafstotend en winddicht. Hierdoor is de broek erg comfortabel en gaat u voorbereid op pad!

Om ervoor te zorgen dat u uw noodzakelijke spullen gemakkelijk met u mee kunt dragen, beschikt de Abisko Trousers over 4 zakken: 2 steekzakken en 2 zakken op de broekspijpen. De broek heeft verstevigde vlakken op het zitvlak, de knieën en onder aan de pijpen, wat ervoor zorgt dat de broek slijtvast is. Kortom, bent u op zoek naar een comfortabele en beschermende herenbroek, dan is de FjallRaven Abisko Trousers ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Elastisch
  • Waterafstotend
  • Winddicht
  • Comfortabel
  • Verstevigde vlakken
  • 4 zakken
  • Gewicht: 463 gram
  • Materialen: G-1000, polyester, katoen

Materialen

G-1000 Eco

G-1000 is een unieke stof die speciaal door FjallRaven is ontwikkeld. De stof is gemaakt uit een combinatie van 65% polyester en 35% katoen en is geïmpregneerd met Greenland Wax. Deze combinatie zorgt ervoor dat G-1000 uitzonderlijk duurzaam, goed ademend, windafstotend en waterafstotend is. Daarnaast is G-1000 mugdicht en biedt bijna 100% bescherming tegen UV. G-1000 kan onderhouden worden met Greenland Wax.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Specificaties

Kleur (basis)Grijs, Groen, Zwart
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Abisko Hike Trousers M

FjällRäven Abisko Hike Trousers M herenbroek

Maier-Sports Foidit Herenbroek

Maier-Sports Foidit Herenbroek

FjallRaven Brenner Pro Trousers Herenbroek

FjallRaven Brenner Pro Trousers Herenbroek

Antilope Torid Slim herenbroek

Antilope Torid Slim herenbroek

SeizoenHerfstHet hele jaar door
Kleur (basis)ZwartZwartGroenZwart
Gewicht (gram)315694370
EigenschappenLichtgewichtWaterafstotendWinddichtWaterafstotend
Wasmachine bestendigJa, maar niet in droger
€ 179,95
Bekijk product
€ 119,95
Bekijk product
€ 224,95
Bekijk product
€ 99,95
Bekijk product
Heren outdoorbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoorbroek is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel