< Terug

FjallRaven Brenner Pro Trousers Herenbroek

FjallRaven Brenner Pro Trousers Herenbroek Bekijk groter

De Brenner Pro Trousers is een robuuste, waterbestendige jachtbroek met een comfortabele pasvorm. Voorzien van genoeg zakken om uw belangrijkste benodigdheden in op te bergen. 

Meer details

€ 224,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven Brenner Pro Trousers Herenbroek

De Brenner Pro Trousers is een robuuste, waterbestendige jachtbroek met een comfortabele pasvorm. De broek is voorzien van een Hydratic voering, die het vocht buiten houdt. De knieën zijn versterkt met dubbele lagen stof voor extra duurzaamheid. De broek heeft een normale taille die aan de achterkant hoger is, zodat de broek ook goed blijft zitten wanneer u voorover buigt.

De broek is volledig gemaakt van G-1000 Silent Eco, wat ervoor zorgt dat de Brenner Pro waterafstotend en winddicht is. Hiernaast zorgt dit ervoor dat de broek erg ademend is, waardoor deze broek geschikt is om het hele jaar door te dragen.

De Brenner Pro Trouser is voorzien van twee ruime zakken met klep, waarin u kaarten, een mes, een zaklamp en andere belangrijke benodigdheden op kunt bergen. De rechterzak heeft een binnenzak van mesh, waarin u bijvoorbeeld een mobiele telefoon op kunt bergen. Op de rechter broekspijp zit ook een riem waar bijvoorbeeld een bijl aan gehangen kan worden. Verder is de broek voorzien van twee steekzakken en een achterzak met weggewerkte knopen. Kortom, bent u op zoek naar een waterafstotende broek met voldoende opbergmogelijkheden, dan is de Brenner Pro Trousers ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Ademend
  • Winddicht
  • Waterafstotend
  • 6 zakken
  • Gewicht: 694 gram
  • Materialen: G-1000 Silent Eco, polyester, katoen

Materialen

G-1000 Silent Eco

G-1000 Silent Eco is een unieke stof die speciaal door Fjällräven is ontwikkeld. De stof is gemaakt uit een combinatie van 65% polyester en 35% katoen en is geïmpregneerd met Greenland Wax. Deze combinatie zorgt ervoor dat G-1000 uitzonderlijk duurzaam, goed ademend, windafstotend en waterafstotend is. Daarnaast is G-1000 mugdicht en biedt bijna 100% bescherming tegen UV. G-1000 kan onderhouden worden met Greenland Wax.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Specificaties

Kleur (basis)Groen
Gewicht (gram)694
EigenschappenAdemend, Waterafstotend, Winddicht
Aantal zakken6
TailleMid waist
BovenmateriaalG-1000
GeslachtHeren
Voorgevormde knieënJa
PasvormComfort Fit
Type broekLange broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Sörmland Tapered Winter TRS herenbroek

FjallRaven Sörmland Tapered Winter TRS herenbroek

FjallRaven Vidda Pro Trousers M Reg

FjallRaven Vidda Pro Trousers Regular herenbroek

FjallRaven Abisko Trousers herenbroek

FjallRaven Abisko Trousers herenbroek

Kleur (basis)GrijsZwartZwart
Gewicht (gram)590590
EigenschappenWindafstotendWaterafstotend
Aantal zakken56
TailleMid waistMid waist
€ 194,95
€ 199,95
Bekijk product
€ 199,95
Bekijk product
Heren outdoorbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoorbroek is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel