< Terug

FjallRaven Karl Pro Shorts M

FjallRaven Karl Pro Shorts M Bekijk groter

De FjallRaven Karl Pro Shorts M is de ideale short voor deze zomer. De short is uiterst comfortabel en hierdoor urenlang te dragen tijdens het wandelen.

Meer details

€ 104,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven Karl Pro Shorts M

De FjallRaven Karl Pro Shorts M is een comfortabele short die ideaal is voor verschillende outdooractiviteiten. De broek is volledig gemaakt van G-1000 Silent Eco, wat ervoor zorgt dat de broek winddicht en waterafstotend is. Hiernaast zorgt dit ervoor dat de broek ademend en sneldrogend is.

Om ervoor te zorgen dat u al uw noodzakelijke spullen met u mee kunt dragen, beschikt de Karl Pro Shorts M over 5 zakken: 2 achterzakken en 2 zakken op de broekspijpen, waarvan er 1 een steekzak op de zak heeft. De broek is een fijne en goed passende outdoorfavoriet voor het zomerse buitenleven in de hut, in het bos of op de berg. Kortom, bent u op zoek naar een comfortabele broek voor al uw outdooractiviteiten, dan is de FjallRaven Pro Shorts M ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Comfortabel
  • Winddicht
  • Waterafstotend
  • 5 zakken
  • Materialen: G-1000 Silent Eco, polyester, katoen

Materialen

G-1000 Silent Eco

G-1000 is een unieke stof die speciaal door Fjällräven is ontwikkeld. De stof is gemaakt uit een combinatie van 65% polyester en 35% katoen en is geïmpregneerd met Greenland Wax. Deze combinatie zorgt ervoor dat G-1000 uitzonderlijk duurzaam, goed ademend, windafstotend en waterafstotend is. Daarnaast is G-1000 mugdicht en biedt bijna 100% bescherming tegen UV. G-1000 kan onderhouden worden met Greenland Wax.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Specificaties

SeizoenLente, Zomer
Kleur (basis)Groen
Gewicht (gram)320
EigenschappenAdemend, Comfortabel, duurzaam, Sneldrogend, Waterafstotend
Aantal zakken6
TailleMid waist
GeslachtHeren
MateriaalBiologisch katoen, Polyester
PasvormRegular Fit
Type broekKorte broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven High Coast Shorts M

FjallRaven High Coast Shorts herenshort

SeizoenZomer
Kleur (basis)Grijs
Buitenmateriaal (kleding)G-1000® Original: 65% polyester, 35% katoen
Gewicht (gram)216
EigenschappenWinddicht
€ 94,95
Bekijk product
Heren outdoorbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoorbroek is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel