< Terug

Hanwag Grünten Winter Herenschoen

In prijs verlaagd! Hanwag Grunten Winter Herenschoen Bekijk groter

Ideaal voor al uw winterse wandelingen is de Hanwag Grünten. Deze schoen houdt uw voeten heerlijk warm en is hiernaast uitermate comfortabel, zodat u urenlang kunt blijven wandelen!

Meer details

€ 299,95incl. btw

€ 239,96

-€ 59,99

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Hanwag Grünten Winter Herenschoen

De Hanwag Grünten Winter is uitermate geschikt voor lange wandelingen. Van wandelingen in het bos tot lichte wandelingen in de bergen, deze herenwandelschoen is een echte allrounder. De Hanwag Grünten Winter valt onder de categorie A/B wandelschoenen. Deze schoenen zijn iets soepeler dan categorie B wandelschoenen en wat steviger dan categorie A wandelschoenen. Vooral wanneer u langer wandelt, maar niet al te zware schoenen aan wilt hebben, is de Hanwag Grünten Winter een ideale optie.

Het bovenmateriaal van de Hanwag Grünten Winter is volledig gemaakt van volnerfleer, wat de schoen erg isolerend maakt. Ook de voering is gemaakt van leer. Voor optimale grip tijdens uw winterse wandelingen, beschikt de Hanwag Grünten Winter over de Hanwag Icegrip ZT-buitenzool.

Productspecificaties

  • Isolerend
  • Comfortabel
  • Gewicht (paar): 1480 gram (maat 42)
  • Categorie: A/B
  • Materialen: volnerfleer, leer
  • Buitenzool: Hanwag Icegrip ZT

Materialen

Volnerfleer/glad leer

Het buitenmateriaal van de Hanwag Grünten Winter is gemaakt van volnerfleer. Volnerfleer is afkomstig van de bovenste laag van de dierenhuid. Door de dikte is het een hele sterke en duurzame leersoort. 

De Hanwag Grünten Winter heeft een leren voering. Het voordeel van een leren voering is dat het snel veel vocht kan opnemen. Daarnaast draagt een leren voering bij aan een aangename pasvorm. Het leer vormt zich namelijk naar uw voeten en zorgt er daardoor voor dat de schoenen zich helemaal aanpassen aan uw voeten.

Inlegzool

De Hanwag Grünten Winter heeft een standaard inlegzool van Hanwag. Dit is een sneldrogende, uitneembare inlegzool die bijdraagt aan extra comfort tijdens het wandelen. De standaard inlegzool van Hanwag is ook los te verkrijgen in onze winkel en op onze website. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

De door Hanwag ontwikkelde buitenzool geeft en zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het wandelen. Deze zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip geeft en geen slijk of grond vasthoudt. 

Als de zool van uw wandelschoenen versleten is, zijn ze aan vervanging toe. Versleten zolen vormen een risico tijdens het wandelen. Doordat het profiel van de zool verdwijnt, neemt de grip af en glijdt u sneller uit. Het is alleen lastig om afscheid te moeten nemen van wandelschoenen die perfect zitten en waarmee mooie tochten zijn gemaakt. Zeker als u uw schoenen altijd goed onderhouden heeft, blijft het bovenmateriaal van de schoen langer goed dan de zool. De wandelschoenen kunnen er dan nog prima uitzien, maar doordat de zool versleten is, worden ze niet meer gebruikt voor wandelingen. Met pijn in het hart nemen wandelaars dan afscheid van hun lievelingsschoenen. Het grote voordeel van de Hanwag Grünten Winter is dat ze verzoolbaar zijn. Als de zolen van de Hanwag Grünten Winter in de toekomst versleten zijn, hoeft u ze dus niet weg te gooien. Wij bieden graag de service om uw schoenen te laten verzolen. Breng uw schoenen langs of stuur ze naar ons op. Wij kunnen dan kijken of we ze kunnen voorzien van een nieuwe, originele buitenzool.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Hanwag Grünten Winter het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

SeizoenWinter
Kleur (basis)Bruin
EigenschappenComfortabel, Isolerend
BovenmateriaalVolnerfleer
Categorie wandelschoenA/B
BuitenzoolHanwag Icegrip
Gewicht paar (gram)1480
Binnenmateriaal (schoenen)Leer
Hoogte schoenMid
WaterdichtNee
GeslachtHeren
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Normaal
Ook gedacht aan?
Heren Wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel