< Terug

Salomon Outline Mid GTX herenwandelschoen

De Outline Mid GTX is een prachtige herenwandelschoen die voorzien is van een Gore-Tex voering. Bovendien heeft de schoen een Contagrip® MD buitenzool, die zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. 

Meer details

€ 149,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Salomon Outline Mid GTX herenwandelschoen

De Outline Mid GTX is uitermate geschikt voor lange wandelingen. Van wandelingen in het bos tot lichte wandelingen in de bergen, deze herenwandelschoen is een echte allrounder. De schoen valt onder de categorie A/B wandelschoenen. Deze schoenen zijn iets soepeler dan categorie B wandelschoenen en wat steviger dan categorie A wandelschoenen. Vooral wanneer u langer wandelt, maar niet al te zware schoenen aan wilt hebben, is deze wandelschoen een ideale optie. Deze schoen bevat geen dierlijke grondstoffen en is daardoor 100% veganistisch.

Het bovenmateriaal van de Outline Mid GTX is gemaakt van mesh, net als de voering. Hiernaast beschikt deze over een Gore-Tex membraan, waardoor de schoenen waterdicht zijn. De schoenen hebben een Contagrip® MD buitenzool, wat zorgt voor optimale grip op verschillende ondergronden. 

Producteigenschappen

  • Waterdicht
  • Ademend
  • Gewicht (paar): 840 gram
  • Categorie: A 
  • Materialen: Synthetisch, Gore-Tex 
  • Buitenzool: Contagrip® MD 

Materialen

Mesh

Het buitenmateriaal en de voering van de Outline Mid GTX zijn gemaakt van mesh. Mesh is een synthetisch materiaal dat in verschillende vormen gemaakt wordt. Door het gebruik van mesh is de schoen licht, flexibel en is het ademend vermogen hoog.

GORE-TEX®

De Outline Mid GTX bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat de Outline Mid GTX waterdicht zijn, maar wel ademend. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen. 

Inlegzool

De Outline Mid GTX heeft een uitneembare inlegzool van Salomon. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandel comfort. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

De door Salomon ontwikkelde buitenzool geeft en zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het wandelen. De Contagrip® MD zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip geeft en geen slijk of grond vasthoudt. Het speciale profiel aan de teen-en hielzijde zorgt voor meer grip tijdens het stijgen en dalen. 

Wanneer de zolen van uw wandelschoenen versleten zijn, is het verstandig dat ze vervangen worden. Versleten zolen vormen namelijk een risico tijdens het wandelen. Doordat het profiel van de zool verdwijnt, neemt de grip af en glijdt u sneller uit. Het zal lastig zijn om afscheid te nemen van de wandelschoenen waar u misschien prachtige tochten mee heeft gemaakt en die u altijd goed onderhouden hebt. Het grote voordeel van de Salomon Contagrip zolen is dat het onderste deel van de zool verzoold kan worden. Als dit deel dus versleten is, hoeft u uw schoenen niet weg te gooien. Wij bieden graag de service om de schoenen te laten verzolen. Breng uw schoenen langs of stuur ze naar ons op, dan kijken wij of wij ze kunnen voorzien van een gedeeltelijk nieuwe buitenzool. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Outline Mid GTX het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Zwart
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Waterdicht
GebruikHeuvelachtig terrein, Wandelen
BovenmateriaalSynthetisch
Categorie wandelschoenA/B
BuitenzoolContagrip
Gewicht paar (gram)840
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX
Hoogte schoenMid
WaterdichtJa
GeslachtHeren
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Normaal
Veganistische schoenenJa 100%
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Salomon OUTpulse Mid GTX herenwandelschoen

Salomon OUTpulse Mid GTX herenwandelschoen

Salomon X Ultra 4 Mid GTX herenschoenen

Salomon X Ultra 4 Mid GTX herenschoenen

Salomon X Ward Leather Mid GTX herenwandelschoen

Salomon X Ward Leather Mid GTX herenwandelschoen

Salomon Shoes Outrise Mid GTX herenschoen

Salomon Outrise Mid GTX herenschoen

SeizoenHet hele jaar doorHet hele jaar door
Kleur (basis)ZwartGrijsGrijsZwart
EigenschappenWinddichtWaterdichtWaterdicht
GebruikWandelenStevige wandelingen
BovenmateriaalLeerMeshMesh
€ 169,95
Bekijk product
€ 179,95
Bekijk product
€ 144,95
Bekijk product
€ 159,95
Bekijk product
Heren Wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel