< Terug

FjallRaven Keb Trousers herenbroek Long

De FjallRaven Keb Trousers Long is gemaakt van G-1000 Eco en Stretchstof, wat ervoor zorgt dat de broek goede prestaties, een goede pasvorm en duurzaamheid levert. De broek is een bekroonde wandelbroek die voorzien is van klassieke, grote zakken en royale ventilatieopeningen langs de dijen en kuiten. 

Meer details

€ 234,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven Keb Trousers herenbroek Long

De Keb Trousers Long van FjallRaven is een zeer technische herenbroek die uitermate geschikt is om te wandelen. Hij is gemaakt van een combinatie van G-1000 Eco en Stretch. Dit bestaat uit polyester, katoen, polyamide en elastaan. De broek is voorzien van 2 klassieke, grote zakken en royale ventilatieritsen langs de dijen en kuiten. Aan het einde van de pijpen zijn afneembare verstelbare bandjes. 

Productspecificaties

  • Stretch
  • Ademend
  • Duurzaam geproduceerd
  • Gebruik: wandelen
  • Pasvorm: Regular Fit
  • Gewicht: 610 gram (maat 48)
  • Materialen: G-1000 en Stretch 

Materialen

G-1000 

G-1000 is een unieke stof die speciaal door Fjällräven is ontwikkeld. De stof is gemaakt uit een combinatie van 65% polyester en 35% katoen en is geïmpregneerd met Greenland wax. Deze combinatie zorgt ervoor dat G-1000 uitzonderlijk duurzaam, goed ademend, windafstotend en waterafstotend is. Daarnaast is G-1000 mugdicht en biedt bijna 100% bescherming tegen UV.  G-1000 kan onderhouden worden met Greenland Wax.

Polyamide

Polyamide ook wel nylon genoemd is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt, niet erg warm is en niet heel goed ademt. 

Elastaan 

Elastaan is een synthetische vezel die zeer elastisch is. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere stoffen zoals polyester en katoen. Onder spanning kan de stof enorm uitrekken en zonder spanning keert de stof terug naar zijn originele vorm. Hierdoor biedt elastaan veel bewegingsruimte, zonder de pasvorm te verliezen.

Specificaties

Kleur (basis)Black-Stone Grey, Black/Stone Grey, Blauw, Dark Grey-Buckwheat Brown, Iron Grey, Zwart
Gewicht (gram)610
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Stretch
Aantal zakken2
TailleMid waist
Garantie (jaar)2 jaar
GeslachtHeren
MateriaalPolyester
PasvormRegular Fit
Type broekLange broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Barents Pro Trousers Long M

FjallRaven Barents Pro Trousers Long herenbroek

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Groen
Binnenmateriaal (kleding)Polyester
Gewicht (gram)570
EigenschappenWinddicht
€ 179,95
Bekijk product
Heren outdoorbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoorbroek is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel