< Terug

Mammut Masao HS Hooded Jacket Men herenjas

De Masoa Hooded Jacket is een prachtige herenjas die gemaakt is van polyamide. De jas is waterdicht en winddicht, waardoor hij ideaal is tijdens bergwandelingen. 

Meer details

€ 358,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Mammut Masao HS Hooded Jacket Men herenjas

De Masao Hooded Jacket voor heren is een hardshell, wat inhoudt dat de jas waterdicht en winddicht is. De jas is hierdoor ideaal wanneer u veel bergwandelingen maakt. De Masoa is een drielaags jas. Het membraan van de jas is dus zowel verbonden aan de bovenstof als aan de binnenvoering. Ook is de jas ademend en voert hij vocht af. De Masoa Hooded Jacket is gemaakt van polyamide en heeft een membraan van polyurethaan. 

De jas is voorzien van een verstelbare capuchon en onderarmventilatie. Ook heeft het een borstzak, 2 zakken aan de voorzijde van de jas en een binnenzak. 

Productspecificaties

  • Ademend
  • Winddicht
  • Waterdicht 
  • Duurzaam geproduceerd
  • Pasvorm: Regular Fit
  • Gewicht: 540 gram
  • Materiaal: Polyamide

Materiaal

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

De Masoa Hooded Jacket is een drielaags jas. Bij drielaags jassen is het membraan verbonden zowel de bovenstof als de binnenvoering. De drie lagen bewegen niet ten opzichte van elkaar. Drielaags jassen zijn heel slijtvast, duurzaam en stug. Ze zijn daarmee ideaal als u van plan bent om met een zware rugtas te wandelen.

Waterkolom

Het waterafstotend vermogen van kleding wordt vaak beschreven in de vorm van millimeter waterkolom. De waterkolom zegt iets over de hoeveelheid waterdruk die een stof per vierkante centimeter kan hebben voordat het gaat lekken. Deze jas heeft een waterkolom van 20000 mm. Dat wil zeggen dat de stof doorlekt wanneer het onder druk staat van 20 meter water. 

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

Soort jasJack
SeizoenHerfst, Lente
Twee/drielaags constructieDrielaags
Kleur (basis)Zwart
CapuchonJa
Gewicht (gram)540
EigenschappenAdemend, Waterdicht, Winddicht
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken4
OnderarmventilatieJa
GeslachtHeren
MateriaalPolyamide
PasvormRegular Fit
Alternatieven
Mammut Crater HS Hooded Jacket herenjas

Mammut Crater HS Hooded Jacket herenjas

Jack Wolfskin Wisper Insulated Jacket herenjas

Jack Wolfskin Wisper Insulated Jacket herenjas

Soort jasHardshellJack
SeizoenWinter
Kleur (basis)ZwartZwart
Capuchon JaJa
Gewicht (gram)536700
€ 424,95
Bekijk product
€ 239,95
Bekijk product
Outdoor herenjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel