< Terug

Meindl Hawaii herensandaal

Deze prachtige herensandaal is gemaakt van nubuckleer en suede en heeft veel weg van een lage wandelschoen. Dit is echter niet het geval: dit is een prachtige sandaal met een stevig bovenwerk en een rubberen neus, die veel ventilatie biedt. 

Meer details

€ 149,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Meindl Hawaii herensandaal

De Meindl Hawaii is een prachtige herensandaal, die iets wegheeft van een lage wandelschoen. Het is echter een sportieve sandaal met een stevig bovenwerk en een rubberen neus. Hierdoor is uw voet goed beschermd tegen scherpe takken en stenen. De stevige zool heeft een mooi profiel die u op plekken brengt waar normale sandaaltjes niet komen. De sandaal heeft een prachtige snelsluiting, waardoor u makkelijk in en uit de schoen kunt komen. 

De Meindl Hawaii is voorzien van een uitneembaar voetbed. Hierdoor is de sandaal perfect te gebruiken met eigen steunzolen. De schoen heeft een Vibram buitenzool, die zorgt voor een optimaal loopcomfort. Op deze sandalen kunt u een hele dag lopen, zonder dat u zere voeten krijgt. De sandaal is ideaal wanneer u in de zomer een heerlijke stadswandeling gaat maken! 

Productspecificaties 

  • Comfortabel
  • Waterafstotend
  • Gewicht (paar): 720 gram 
  • Materialen: nubuckleer, suede 
  • Buitenzool: Vibram 

Materialen 

Nubuckleer

Het buitenmateriaal van de Hawaii sandaal is deels gemaakt van nubuckleer. Nubuckleer is afkomstig van de licht opgeschuurde bovenste laag van de dierenhuid. Door het opschuren voelt het leer zachter aan, neemt het ademend vermogen toe en krijgt het leer een fluweelachtig uiterlijk. Nubuckleer kan gewaxt worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. Als u nubuckleer waxt, wordt het wel donkerder, gladder en glanzender. Wanneer u nubuckleer inspuit met een spray waar wax in zit, behandelt u dit materiaal op de beste manier.

Suède

Het buitenmateriaal van de Hawaii sandaal is deels gemaakt van suède. Suède is afkomstig van de basis van de dierenhuid. Het heeft een fluweelachtig uiterlijk en voelt zacht aan. Suède kan geboend worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven.

Inlegzool

De Hawaii herensandaal heeft een uitneembare inlegzool van Meindl. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandel comfort en is ook los te verkrijgen. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

Net als veel normale wandelschoenen heeft deze herensandaal een VIBRAM® buitenzool. Vibramzolen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid en worden daarom vaak gebruikt in wandelschoenen. De Vibram zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip op verschillende ondergronden geeft. Daarnaast is het profiel van de zool zelfreinigend. Hiermee wordt bedoeld dat de zool geen slijk en grond vasthoudt. Doordat Vibramzolen slijtvast zijn, gaan ze langer mee dan andere zolen. Het speciale profiel aan de teen-en hielzijde zorgt voor meer grip tijdens het stijgen en dalen. Dankzij de versteviging in de tussenzool zorgt deze Vibramzool voor een goede ondersteuning van de voeten. 


Specificaties

Kleur (basis)Bruin, Zwart
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Waterafstotend
GebruikDagelijks gebruik, Lichte wandelingen, Reizen
BovenmateriaalNubuckleer, Suede
BuitenzoolVibram
Gewicht paar (gram)720
Hoogte schoenLaag
WaterdichtNee
GeslachtHeren
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Normaal
Alternatieven
Keen Arroyo II Herensandaal

Keen Arroyo II Herensandaal

Meindl Abano GTX herenwandelschoen

Meindl Abano GTX herenwandelschoen

Kleur (basis)ZwartZwart
Gewicht (gram)330
EigenschappenAdemendWaterdicht
GebruikWandelenReizen
BovenmateriaalLeer
€ 139,95
Bekijk product
€ 234,95
Bekijk product
Heren wandelsandalen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelsandaal moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de sandalen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen en -sandalen
  • Altijd meer dan 3000 paar wandelschoenen en -sandalen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel