< Terug

Salomon Sense Ride 3 herenwandelschoen

De Salomon Sense Ride 3 is een prachtige herenwandelschoen die gemaakt is van synthetisch materiaal. De Contagrip® MA buitenzool zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. 

Meer details

€ 129,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Salomon Sense Ride 3 herenwandelschoen

De Salomon Sense Ride 3 is geschikt voor wandelingen in de natuur en in de stad, maar kan ook heel goed voor dagelijkse activiteiten gebruikt worden. Deze wandelschoen valt onder de categorie A wandelschoenen, wat inhoudt dat het een lichte, soepele schoen is. De schoenen zijn erg comfortabel om aan te hebben en zijn daarom ideaal om te dragen tijdens het reizen, hardlopen of een training. 

Het buitenmateriaal van deze schoen is synthetisch en heeft een binnenmateriaal van textiel. Dankzij de Contagrip® MA zool heeft de Sense Ride 3 een uitstekende demping.

Producteigenschappen

  • Ademend
  • Gewicht (paar): 560 gram 
  • Categorie: A 
  • Materialen: textiel, Syntetisch 
  • Buitenzool: Contagrip® MA

Materiaal

Mesh

Het buitenmateriaal en de voering van de Sense Ride is gemaakt van mesh. Mesh is een synthetisch materiaal dat in verschillende vormen gemaakt wordt. Door het gebruik van mesh is de schoen licht, flexibel en is het ademend vermogen hoog.

Buitenzool

De door Salomon ontwikkelde buitenzool geeft en zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het wandelen. De Contagrip® MA zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip geeft en geen slijk of grond vasthoudt. Het speciale profiel aan de teen-en hielzijde zorgt voor meer grip tijdens het stijgen en dalen. 

Wanneer de zolen van uw wandelschoenen versleten zijn, is het verstandig dat ze vervangen worden. Versleten zolen vormen namelijk een risico tijdens het wandelen. Doordat het profiel van de zool verdwijnt, neemt de grip af en glijdt u sneller uit. Het zal lastig zijn om afscheid te nemen van de wandelschoenen waar u misschien prachtige tochten mee heeft gemaakt en die u altijd goed onderhouden hebt. Het grote voordeel van de Salomon Contagrip zolen is dat het onderste deel van de zool verzoold kan worden. Als dit deel dus versleten is, hoeft u uw schoenen niet weg te gooien. Wij bieden graag de service om de schoenen te laten verzolen. Breng uw schoenen langs of stuur ze naar ons op, dan kijken wij of wij ze kunnen voorzien van een gedeeltelijk nieuwe buitenzool. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Sense Ride 3 het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Blauw
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Sneldrogend
BovenmateriaalTextiel
Categorie wandelschoenA
BuitenzoolContagrip
Gewicht paar (gram)560
Binnenmateriaal (schoenen)Textiel
Hoogte schoenLaag
WaterdichtNee
GeslachtHeren
Pasvorm (schoenen)Normaal
Veganistische schoenenJa 100%
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Merrell Moab Speed GTX Herenwandelschoen

Merrell Moab Speed GTX Herenwandelschoen

Salomon XA Rogg 2 GTX Herenwandelschoen

Salomon XA Rogg 2 GTX Herenwandelschoen

Salomon Ultra Glide 2 herenwandelschoen

Salomon Ultra Glide 2 herenwandelschoen

Hanwag Coastridge Low ES herenwandelschoen

Hanwag Coastridge Low ES herenwandelschoen

Kleur (basis)OranjeZwartZwart/RoodBlauw
EigenschappenWaterdichtWinddichtWaterdicht
GebruikReizenVlak terreinWandelen
BovenmateriaalMeshTextielMeshSynthetisch
Categorie wandelschoenAAAA/B
€ 159,95
Bekijk product
€ 129,95
€ 149,95
Bekijk product
€ 169,95
Bekijk product
Trailrunning schoenen

Kom passen in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u niet weet welke trailrunning schoenen u moet kopen? In onze winkel staan onze ervaren medewerkers voor u klaar. Samen met u bespreken wij de opties en geven wij u een goed en passend advies. Zo heeft u direct de goede schoenen in huis, en kunt u met een gerust hart gaan hardlopen!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel