Garantie, ruilen en retour:

Bent u toch niet tevreden over het product? Is het product kapot, of wilt u het gewoon niet meer? Geen probleem! Wij lossen het op. Welke reden u ook heeft, voor ons is het altijd een reden die we serieus nemen:

 • U wilt het product niet meer, geen probleem.
 • Minimaal 2 jaar garantie op onze producten. Bij de meeste producten staat het vermeld.
 • Blijkt dat u een nieuw product krijgt, dan heeft u dat vaak de volgende dag al in huis
 • Krijgt u geld terug, dan is dat altijd binnen 5 werkdagen.
 • Product kapot? Na ontvangst bij ons heeft u bijna altijd binnen 14 dagen een nieuw product.
 • 14 dagen bedenktijd.

Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@antilopeoutdoor.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Stuur ons een e-mail: info@antilopeoutdoor.be als u het product wilt retourneren. Neem daar alstublieft de volgende gegevens in op:

 • Naam
 • E-mail adres
 • Telefoonnummer
 • Ordernummer
 • Reden van retour (optioneel)

Binnen 24 uur krijgt u van ons een reactie met de acties die wij voor u gaan ondernemen.

Naast mailen kunt u er ook voor kiezen om via het Modelformulier herroepingsrecht een product voor retour aan te melden. Klik op de link om het formulier te openen. Deze kunt u uitprinten en opsturen naar: Antilope Outdoor, Cortgene 9, 2951 EA Alblasserdam.

Garantie: U krijgt gratis (bij bestellingen boven 30,- euro) een nieuw product toegestuurd

Retour: U krijgt van ons de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief het pakketje te retourneren. De kosten zijn afhankelijk van het formaat van het pakketje.

Ruilen: Wij ruilen een product gratis om. Inclusief de verzendkosten van u naar ons, mits het een product boven de 30,- euro is.

Volg uw retouren middels: Retouren of Ruilen

Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@antilopeoutdoor.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

We zijn gebonden aan algemene voorwaarden. U mag ze op een mooi moment eens doornemen.


In de schijnwerpers: Vaude

In de schijnwerpers: Vaude

Vaude, een bekende naam op het gebied van artikelen in de outdoorbranche. Ook bij Antilope in de winkel een merk dat ruim vertegenwoordigd is...

Lees het volledige artikel

Hestra handschoenen

Hestra handschoenen

Hestra is een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van handschoenen. Wereldwijd staan ze bekend om hun hoge...

Lees het volledige artikel
De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 976 reviews.