Cadeautje voor u vanwege nieuwe samenwerking!

Als bijna buren zijn we al heel vaak bij elkaar langs- en binnengelopen, maar van een samenwerking was het nog niet gekomen.

Vreemd eigenlijk, want dieren en outdoor hebben wel heel veel raakvlakken. Veel van de klanten van Antilope Outdoor zijn fervente dierenliefhebbers en daarom vinden wij het leuk om onze klanten blij te maken met een cadeautje.

Vanaf 1 tot 30 november krijgt u bij besteding van 150,- Euro een tegoedbon van 25,- Euro die vrij te besteden is bij dierenspeciaalzaak Van Zanten. Klarinda en haar team doen hun uiterste best om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van deze actie en wij hopen dat er heel veel mensen komen die op zoek zijn naar een paar waterdichte schoenen, warme laarzen of wind- en waterdichte jas, zodat we heel veel bonnen mogen uitdelen!

De voorwaarden zijn simpel. Besteed 150,- Euro of meer bij Antilope Outdoor en ontvang een bon van 25,- Euro om te besteden bij Dierenspeciaalzaak van Zanten! Actie loopt tot 30 november!

Actie dierenspeciaalzaak van Zanten


Compressiemateriaal Bauerfeind

Compressiemateriaal Bauerfeind

Bauerfeind is een Duits familiebedrijf dat van oorsprong de expert is in het maken van medische braces, bandages en compressiemateriaal. Sinds...

Lees het volledige artikel

Klean Kanteen drinkflessen

Klean Kanteen drinkflessen

Klean Kanteen drinkflessen


Herken je dat? De zoektocht naar een drinkfles. En dan liefst één die...

Lees het volledige artikel

De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 763 reviews.