WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Wat is nu mogelijk?

Vanaf 28 april 2021 zijn wij weer geopend! Dat betekent dus dat u weer welkom bent om te komen passen, voor advies en onderhoud. Wij bieden daarnaast de volgende mogelijkheden: 

  • Onze klantenservice is bereikbaar, van dinsdag tot en met zaterdag (feestdagen uitgezonderd) van 9.30 tot 17.30 uur. U kunt ons dus nog altijd op de chattelefonisch (+31 78-7850351), via WhatsApp of via e-mail (info@antilopeoutdoor.nl) bereiken voor al uw vragen. Nieuw is dat u ook met ons kunt videobellen via WhatsApp op +31 78-7850351. Wilt u de collectie zien, dan kan een collega u op deze manier de schoenen of kledingstukken tonen.
  • Nu de winkel open is, is het niet meer noodzakelijk om een afspraak te maken voor bezoek. Wij bieden deze optie nog wel aan voor de geïnteresseerden. Wij reserveren dan een deel van de winkel voor u voor één-op-één-advies. Interesse? Op deze pagina kunt u een afspraak maken.
  • De webshop is eveneens open, 24 uur per dag, dus ook online bestellen is mogelijk. Houd rekening met een langere leverduur, want zowel bezorgdiensten als leveranciers hebben het op dit moment behoorlijk druk. 
  • Is uw online aankoop een cadeautje? Maak dan gebruik van onze inpakservice! De bestelde artikelen worden dan in een feestelijke cadeauverpakking bij u afgeleverd. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
  • Wilt u uw bestelling afhalen? U kunt bij uw online bestelling kiezen voor afhalen in de winkel. U betaalt dan geen verzendkosten. Wij zullen u informeren zodra het artikel voor u klaarligt.
  • Tot slot bent u welkom voor reparatie en onderhoud. Zijn uw schoenen toe aan een APK of is uw jas niet meer waterdicht? U kunt langs komen om ze af te geven en weer op te halen.

Blijf vooral wandelen! Buiten actief zijn blijft mogelijk en wordt zelfs geadviseerd. Op deze pagina hebben wij tips op een rijtje gezet zodat u de komende tijd met veel plezier en toch coronaproof kunt blijven lopen.

Blijf gezond! Hopelijk zien wij elkaar weer snel.

Antilope Outdoor


Zichtbaar tijdens elke outdooractiviteit
Zichtbaar tijdens elke outdooractiviteit

Het wordt weer steeds later licht en steeds vroeger donker. Maar dit betekent gelukkig niet dat je dan niet meer kan genieten van je...

Lees het volledige artikel
Tienduizend - Het belang van stappentellen
Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend, het lijkt wel het nieuwe magische getal. Hoe vaak hoor je iemand zeggen dat hij nog even een wandeling gaat maken om die dag nog...

Lees het volledige artikel