WIJ STAAN VOOR U KLAAR, OOK TIJDENS DE LOCKDOWN

Wat blijft mogelijk?

Door de lockdown is onze winkel gesloten tussen 15 december 2020 en 19 januari 2021. Dat betekent dus dat u helaas niet naar ons toe kunt komen om te passen, voor advies en om af te rekenen. Maar er is nog veel wel mogelijk! 

  • Onze klantenservice blijft bereikbaar, van dinsdag tot en met zaterdag (feestdagen uitgezonderd) van 9.30 tot 17.30 uur. U kunt ons dus nog altijd op de chat, telefonisch (+31 78-7850351), via WhatsApp of via e-mail (info@antilopeoutdoor.nl) bereiken voor al uw vragen.
  • De webshop blijft eveneens open, 24 uur per dag, dus online bestellen blijft mogelijk. Houd rekening met een langere leverduur, want zowel bezorgdiensten als leveranciers hebben het op dit moment behoorlijk druk. 
  • Is uw online aankoop een cadeautje? Maak dan gebruik van onze inpakservice! De bestelde artikelen worden dan in een feestelijke cadeauverpakking bij u afgeleverd. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
  • Twijfelt u tussen twee jassen, bent u niet zeker welke maat schoenen u heeft of wilt u zeker zijn dat uw bestelling op tijd binnen is? Voor mensen in de directe omgeving van de winkel bieden wij service aan huis. Ons busje rijdt dan voor met een selectie aan artikelen die u kunt passen. 
  • Wilt u toch liever uw bestelling afhalen? Neem dan contact met ons op voor de pickup-mogelijkheden.
  • Reparatie en onderhoud blijft eveneens mogelijk. Zijn uw schoenen toe aan een APK of is uw jas niet meer waterdicht? U kunt langs komen om ze af te geven en weer op te halen.

Blijf vooral wandelen! Buiten actief zijn blijft mogelijk en wordt zelfs geadviseerd. Op deze pagina hebben wij tips op een rijtje gezet zodat u de komende tijd met veel plezier en toch coronaproof kunt blijven lopen.

Blijf gezond! Hopelijk zien wij elkaar weer snel.

Antilope Outdoor


Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend, het lijkt wel het nieuwe magische getal. Hoe vaak hoor je iemand zeggen dat hij nog even een wandeling gaat maken om die dag nog...

Lees het volledige artikel

De belangrijkste voordelen van wandelen

De belangrijkste voordelen van wandelen

Grote groepen Nederlanders herontdekken het wandelen. Zeker na een lange dag thuis is een rondje lopen de ideale manier om de buitenlucht te...

Lees het volledige artikel
De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 2277 reviews.