Filter
Categories
meer... minder
Prijs
35 160
Kleur (basis)
meer... minder
meer... minder
meer... minder
meer... minder
Filter

Categorieën

Icebreaker outdoorkleding

Icebreaker kleding koopt u hier!

De Merinowol, waarvan de producten gemaakt zijn, komt van Merinoschapen. Deze wol heeft een aantal voordelen. Het is zacht, jeukt niet, het is warm als het koud is en koel in de hitte, het ademt en ruikt niet. Van heerlijke sweaters tot dames en heren leggings, u vindt het op deze pagina!

Wij van Antilope Outdoor helpen je graag bij uw aankoop. We denken met je mee en geven advies. 

Informatie over Icebreaker vindt u hier!


Icebreaker is in 1995 opgericht door de Nieuw-Zeelandse Jeremy Moon. Icebreaker producten zijn  gemaakt van Merinowol. Jeremy ontdekte de wol toen hij in Nieuw-Zeeland reisde en iemand hem de wol toonde. Hij vond het zo'n prettige stof dat hij het merk 'icebreaker' lanceerde. 


De Merinowol, waarvan de producten gemaakt zijn, komt van Merinoschapen. Deze wol heeft een aantal voordelen. Het is zacht, jeukt niet, het is warm als het koud is en koel in de hitte, het ademt en ruikt niet. 


De Merinoschapen zijn een van de oudste schapenrassen ter wereld. Het schaap staat bekend om haar hoge kwaliteit wol. De schapen leven met name in Nieuw-Zeeland. Dankzij de vele huidplooien produceert één schaap tot wel vijf kilo wol per jaar. De kwaliteit van het wol is zo goed doordat er bij een Merino schaap bijna tien keer zoveel haartjes groeien per vierkante centimeter dan bij andere schapensoorten. De wol heeft daardoor een hele fijne structuur die niet kriebelt.


Doordat er in Nieuw-Zeeland barre weersomstandigheden zijn heeft het schaap zich weten aan te passen aan warme en koude temperaturen. 


Van heerlijke sweaters tot dames en heren leggings, u vindt het op deze pagina!


Meer

Geen producten van deze fabrikant.

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel