Navigatie

Deze fietsaccessoires zorgen voor een nog relaxter fietstochtje! De perfecte navigatie voor op de fiets vindt u hier. Dankzij de fietscomputers en GPS kunt u onbezorgd op avontuur!

Lees meer
  • Er zijn verschillende soorten GPS modellen: de Mini GPS, de Micro GPS, de Macro GPS, de Super GPS en de Mega GPS. De apparaten beschikken over een uitgebreide reeks functies en services voor elk type fietser. Van basisgegevensregistratie tot uitgebreide integratie van trainingsplannen, de GPS-units van Lezyne zijn eenvoudig en kant-en-klaar te gebruiken en ook volledig aanpasbaar om training naar een hoger niveau te tillen. Andere functies zijn onder meer telefoonmeldingen, Lezyne Track (live tracking) en gratis firmware-ondersteuning en upgrades die de technologie en de werking van onze computers voortdurend verfijnen.

There are no products in this category.

Wilt u graag weten welke route u moet fietsen? Of hoe hard u rijdt? Dit vindt u allemaal op deze pagina! Met deze handige fietsaccessoires wordt uw fietsronde nog leuker. In ons assortiment hebben wij fietscomputers en GPS opgenomen.

Veganistische wandelschoenen, een duurzame keuze
Veganistische wandelschoenen, een duurzame keuze

Veganistische wandelschoenen, duurzaam en stevig. Lees meer over deze en nog meer voordelen in onze blog!

Lees het volledige artikel
Op pad met de juiste regenkleding
Op pad met de juiste regenkleding

Met de hedendaagse regenkleding is zweten verleden tijd en loop je er toch stijlvol bij. Waar let je op? Wij helpen je...

Lees het volledige artikel