< Terug

FjällRäven Daloa Shade Zip-Off Trousers damesbroek

FjallRaven Daloa Shade Zip-Off Trousers damesbroek Bekijk groter

De FjallRaven Daloa Shade Zip-Off Trousers damesbroek is een praktische trekkingbroek die afritsbaar is en beschikt over een hoge taille. Deze broek is ademend, comfortabel en sneldrogend, waardoor deze ideaal is om mee te nemen op reis.

Meer details

€ 149,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjällRäven Daloa Shade Zip-Off Trousers damesbroek

De FjallRaven Daloa Shade Zip-Off Trousers damesbroek is multifunctioneel en is lichtgewicht, waardoor deze ideaal is om mee te nemen op reis! Begin de dag goed en trotseer koelte in de ochtend door met deze broek op pad te gaan, en wanneer het in de loop van de dag warmer wordt, kunt u de broek gemakkelijk afritsen op kniehoogte. De broek is gemaakt van G-1000 Air materiaal, waardoor de broek lichtgewicht, ademend en sneldrogend is. Dit maakt deze broek ideaal voor warme gebieden. De knieën zijn verstevigd, waardoor deze broek ideaal is voor al uw outdooractiviteiten.

Om ervoor te zorgen dat u al uw noodzakelijke spullen met u mee kunt dragen, beschikt de Daloa Shade Zip-Off over 6 zakken: 2 steekzakken, 2 achterzakken, een zak op de broekspijp en zak aan de binnenzijde. De broek heeft een elastische taille, wat voor een uiterst comfortabele pasvorm zorgt. Kortom, bent u op zoek naar een lichtgewicht afritsbroek, dan is de FjallRaven Daloa Shade Zip-Off Trousers ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Multifunctioneel
  • Lichtgewicht
  • Ademend
  • Sneldrogend
  • Verstevigde knieën
  • 6 zakken
  • Gewicht: 360 gram
  • Materialen: G-1000 Air, polyester, katoen

Materialen

G-1000 Air

G-1000 Air is een unieke stof die speciaal door Fjällräven is ontwikkeld. De stof is gemaakt uit een combinatie van 65% polyester en 35% katoen. Deze combinatie zorgt ervoor dat G-1000 uitzonderlijk duurzaam en goed ademend is. Daarnaast biedt G-1000 bijna 100% bescherming tegen UV. G-1000 Air kan behandeld worden met Greenland Wax. Door de broek te waxen, wordt de stof beter wind- en waterafstotend. Waxen zorgt er alleen ook voor dat de stof zwaarder en minder ademend wordt.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Specificaties

SeizoenLente, Zomer
Kleur (basis)Beige
Binnenmateriaal (kleding)100% polyester
Buitenmateriaal (kleding)100% polyester
Gewicht (gram)360
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht, Sneldrogend, UV-bescherming
Aantal zakken6
TailleRegular Fit
Garantie (jaar)2 jaar
GeslachtDames
Voorgevormde knieënJa
Type broekAfrits broek
Alternatieven
FjallRaven Travellers MT Trousers W

FjallRaven Travellers MT Trousers W

Kleur (basis)Groen
€ 139,95
Bekijk product
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel