< Terug

Jack Wolfskin Desert Roll-Up Pants damesbroek

De Jack Wolfskin Desert Roll-Up Pants is een stijlvolle damesbroek, waarvan u de pijpen op kunt rollen. De broek sluit nauw aan bij uw lichaam, zodat u urenlang comfortabel kunt blijven wandelen!

Meer details

€ 89,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Stijlvol
  • Elastisch
  • Beperkt oprolbaar

Omschrijving Jack Wolfskin Desert Roll-Up Pants damesbroek

De Desert Roll-Up Pants van Jack Wolfskin is een stijlvolle damesbroek, die een zomers uiterlijk geeft aan uw outfit. Mocht het warm worden, kunt u gemakkelijk verkoeling zoeken door de broekspijpen op te rollen. Hierdoor is deze lichtgewicht broek ook ideaal om te dragen tijdens het reizen of wandelen. De broek is elastisch en sluit hierdoor goed aan bij uw lichaam, waardoor de broek urenlang comfortabel blijft zitten. Deze broek biedt een hoge UV-bescherming, waardoor u tijdens het wandelen goed beschermd bent tegen de zon. Kortom, bent u op zoek naar een lichtgewicht broek, die u ook nog eens op kunt rollen, dan is de Desert Roll-Up Pants van Jack Wolfskin ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Stijlvol
  • Oprolbaar
  • Elastisch
  • Hoge UV-bescherming
  • Lichtgewicht
  • 4 zakken
  • Heupomvang (maat 36): 98 cm
  • Binnenbeenlengte (maat 36): 74 cm
  • Gewicht (maat 36): 240 gram
  • Materialen: polyamide, polyester, katoen

Materialen

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Specificaties

SeizoenHerfst, Lente, Zomer
Kleur (basis)Beige, Blauw
Gewicht (gram)240
EigenschappenLichtgewicht, Stijlvol, UV-bescherming
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken4
GeslachtDames
MateriaalElastaan, Katoen, Polyamide, Polyester
Type broekOprolbroek
UV beschermingUPF 40+
Ook gedacht aan?
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel