< Terug

Maier-Sports Kluane Capri Damesbroek

De Kluane Capri is een klassieke wandelcapri-broek die ideaal is voor lange reizen en stevige wandelingen. Gemaakt van sneldrogend, ademend en waterafstotend materiaal. 

Meer details

€ 84,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Maier-Sports Kluane Capri Damesbroek

De Kluane Capri is een zeer elastische wandelcapri-broek. Hierdoor biedt hij maximale bewegingsvrijheid. Bovendien is de capribroek ademend, waterafstotend en sneldrogend, waardoor hij tijdens verschillende weersomstandigheden gedragen kan worden. De damesbroek is voorzien van twee zakken met ritssluiting en een veilheidszak aan de binnenzijde, die ervoor zorgen dat u genoeg ruimte heeft om uw belangrijkste benodigdheden op te bergen. De Regular Fit pasvorm zorgt ervoor dat de Kluane Capri ongelooflijk comfortabel draagt. 

Productspecificaties

  • Ademend
  • Waterafstotend
  • Sneldrogend
  • Duurzaam geproduceerd
  • Gewicht: 270 gram
  • Pasvorm: Regular Fit
  • Materiaal: Polyamide, Elastaan

Materiaal

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.   

PFC vrij

De Kluane Capri is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In deze broek is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 


Specificaties

SeizoenLente, Zomer
Kleur (basis)Blauw, Geel
Gewicht (gram)270
EigenschappenAdemend, Stretch, Waterafstotend
Aantal zakken2
GeslachtDames
MateriaalElastaan, Polyamide
PasvormRegular Fit
Type broekCapri broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
LifeLine Jaylinn damesshort

LifeLine Jaylinn damesshort

Maier-Sports Lawa Bermuda Dames

Maier-Sports Lawa Bermuda Dames

SeizoenZomerZomer
Kleur (basis)ZwartGrijs
Binnenmateriaal (kleding)96% polyamide, 4% elastaan
Gewicht (gram)250
EigenschappenVuilafstotendWaterafstotend
€ 29,95
Bekijk product
€ 79,95
Bekijk product
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel