< Terug

Rab Kinetic Alpine 2.0 Damesbroek

De Rab Kinetic Alpine 2.0 is een ademende, nauwsluitende en waterdichte stretchbroek voor dames, die zorgt voor ongeëvenaarde mobiliteit in de bergen. Gemaakt van stretch polyamide. 

Meer details

€ 199,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Rab Kinetic Alpine 2.0 Damesbroek

De Rab Kinetic Alpine 2.0 is een ademende, nauwsluitende en waterdichte stretchbroek voor dames, die zorgt voor ongeëvenaarde mobiliteit in de bergen. De broek is gemaakt van drielaags ProFlex™ Kinetic 2.0 materiaal en maakt gebruik van een intern PU-membraan, ingeklemd tussen een duurzame nylon geweven buitenkant en een zachte, snel afvoerende binnenkant. Dit levert uitstekende rekbaarheid en ademend vermogen voor snelle klimtochten met een slanke, atletische snit en gelede knieën voor gemakkelijke beweging. De verstelbare elastische taille maakt gebruik van een veilige siliconen grip en de enkels en zoom gebruiken zwaardere geweven versterkingen om de duurzaamheid te vergroten. Met een waterdichtheid van 20.000 mm en een ademend vermogen tot 20.000 gram combineert de Kinetic 2.0 broek de bescherming van een hardshell met het comfort van een softshell. Voor uitstekende functionaliteit, de hele dag door! 

Productspecificaties

  • Stretch 
  • Ademend
  • Waterdicht
  • YKK Aquaguard ritszakken
  • Half-elastisch, met geïntegreerde riemverstelling
  • Materiaal: Polyamide, PU-membraan
  • Gewicht: 305 gram
  • Pasvorm: Regular Fit

Waterkolom

Het waterafstotend vermogen van kleding wordt vaak beschreven in de vorm van millimeter waterkolom. De waterkolom zegt iets over de hoeveelheid waterdruk die een stof per vierkante centimeter kan hebben voordat het gaat lekken. Deze broek heeft een waterkolom van 20.000 mm. Dat wil zeggen dat de stof doorlekt wanneer het onder druk staat van 20 meter water. 

MVTR

Het ademend vermogen van kleding wordt met de Moisture Vapor Transmission Rate (MVTR) weergegeven in g/m²/24 h. Hierbij geldt: hoe hoger de MVTR-waarde hoe beter het ademend vermogen. Deze broek heeft een ademend vermogen van 20.000 g/m². Dit houdt in dat een vierkante meter van deze stof 20.000 gram doorlaat in 24 uur.

Materiaal

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Specificaties

SeizoenHerfst, Lente, Zomer
Kleur (basis)Blauw
Gewicht (gram)305
EigenschappenAdemend, Stretch, Waterdicht
Aantal zakken2
TailleElastiek in de taille
GeslachtDames
Voorgevormde knieënNee
MateriaalPolyamide
PasvormRegular Fit
Type broekLange broek
Alternatieven
Rab Kinetic 2.0 Pants damesbroek

Rab Kinetic 2.0 damesbroek

Mammut Massone Tights dameslegging

Mammut Massone Tights Women damesbroek

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)GrijsGroen
Buitenmateriaal (kleding)Gerecycled polyamide
Gewicht (gram)370190
EigenschappenWaterdichtLichtgewicht
€ 179,95
Bekijk product
€ 109,95
Bekijk product
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel