< Terug

Fjällräven Lappland Hybrid herenvest

De FjällRäven Lappland Hybrid herenvest is goed te gebruiken als bodywarmer tijdens allerlei outdooractiviteiten. Dankzij stretch materialen en G-1000 Silent Eco wordt bewegen niet alleen gemakkelijker gemaakt, maar ook bijna geruisloos. Over de gehele bodywarmer bevinden zich zakken waar u uw spullen in kwijt kunt. 

Meer details

€ 229,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Fjällräven Lappland Hybrid herenvest

De FjällRäven Lappland Hybrid is een duurzame bodywarmer waarvan het ontwerp behoort tot de prijswinnende Keb-lijn. Kenmerken hiervan zijn het sterke G-1000 Silent eco materiaal, wat bestaat uit de combinatie van gerecycled polyester en biologisch katoen, samen met stretchmateriaal. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat je volledig warm blijft, over genoeg bewegingsvrijheid beschikt en een hoog ademend vermogen.

Daarnaast biedt de Lappland Hybrid genoeg opbergruimte, zodat u altijd uw benodigdheden bij de hand heeft. De bodywarmer is namelijk voorzien van een zak op het rugpand en twee borstzakken die beiden ritsen bevatten, waarvan er eentje een mesh binnenzak heeft waar een telefoon of walkie talkie in kan. Ook zijn er op de onderste helft van de bodywarmer twee ruime zakken te vinden met klep.

De sluiting ban de Lappland Hybrid is optimaal, ten eerste is de bodywarmer aan de voorzijde voorzien van een tweeweg rits. Om deze aan de boven- en onderzijde goed dicht te maken bevinden zich hier ook drukknopen. Voor een optimale aansluiting op het lichaam bevindt zich ten slotte aan de onderzijde een trekkoord.

G-1000 Silent Eco

De basis is hetzelfde; 65% polyester en 35% katoen. Maar er is een groot verschil met de andere varianten, de Silent variant is namelijk opgeborsteld. Dit neemt de stijfheid van de stof weg en maakt de stof geruisloos tijdens het dragen. De geborstelde afwerking zorgt wel voor het iets afnemen van de sterkte van de stof. 

Kleding met G-1000 Silent is uiterst geschikt tijdens de jacht en wildbeheerwerkzaamheden. Natuurlijk kan de kleding met G-1000 Silent ook voor vele andere activiteiten gebruikt worden.

Voor meer informatie over de G-1000 materialen van Fjällräven en het onderhoud klik hier

Producteigenschappen

  • Ademend
  • Stretch
  • Sneldrogend
  • Windwerend
  • Waterafstotend
  • Tweewegrits
  • Pasvorm: Regular Fit
  • Gewicht: 600 g (in maat M)
  • Bovenmateriaal: G-1000® Silent Eco: 65% polyester, 35% katoen
  • Materiaal: stretch: 63% Polyamide, 26% Polyester, 11% Elastaan


Specificaties

Soort jasBodywarmer, Wax jas
SeizoenHerfst, Lente
Twee/drielaags constructieNiet van toepassing
Kleur (basis)Groen
CapuchonNee
Binnenmateriaal (kleding)Polyester
Buitenmateriaal (kleding)G-1000® Original: 65% polyester, 35% katoen
Gewicht (gram)600
EigenschappenAdemend, Sneldrogend, Stretch, Waterafstotend, Windafstotend
Wasmachine bestendigJa, maar niet in droger
Aantal zakken2
PasvormRegular Fit
Outdoor herenjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel