< Terug

Jack Wolfskin Glacier Canyon Parka herenjas

De Glacier Canyon Parka is een waterdichte herenjas die ideaal is tijdens de koude dagen. De jas is namelijk bijzonder warm gevoerd en ook nog eens winddicht. 

Meer details

€ 299,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Jack Wolfskin Glacier Canyon Parka herenjas

Wanneer u op winterreizen in streken met zeer lage temperaturen belandt, dan is de Glacier Canyon Parka een ideale metgezel. Deze parka is robuust en bijzonder warm gevoerd. Ook beschermt de jas tegen regen en wind met het Texapore buitenmateriaal. De jas is voorzien van acht zakken, zodat al uw benodigdheden gemakkelijk opgeborgen kunnen worden in deze jas. 

Productspecificaties

  • Ademend
  • Waterdicht
  • Winddicht
  • Duurzaam geproduceerd
  • Gewicht: 1510 gram (maat M)
  • Materialen: Texapore

Materialen

Texapore

Texapore materiaal is altijd waterdicht, winddicht en ademend. Texapore stoffen bestaan uit een waterafstotend geïmpregneerde buitenstof en aan de binnenkant aangebracht, waterdicht PU-membraan of waterdichte PU-coating. Het materiaal aan de binnenkant wordt aangevuld door een soepele binnenstof. 

De Glacier Canyon Parka is een tweelaags jas. Bij tweelaags jassen is het membraan verbonden met de bovenstof. Aan de binnenkant wordt het membraan door een losse voering beschermt. Deze voering zit niet vast aan het membraan. Tweelaags jassen zijn soepeler dan drielaags jassen en zijn uitermate geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor wandelingen met een lichte rugzak. Als u meerdere dagen gaat wandelen met een zware rugzak kunt u beter een drielaags jas aanschaffen. 

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruiken energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

PFC vrij

De Glacier Canyon Parka is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In deze jas is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 


Specificaties

Soort jasParka
SeizoenWinter
Twee/drielaags constructieTweelaags
Kleur (basis)Bruin
CapuchonJa (afneembaar)
Binnenmateriaal (kleding)Polyamide
Buitenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
Gewicht (gram)1510
EigenschappenAdemend, Waterdicht, Winddicht
Aantal zakken8
Alternatieven
Jack Wolfskin Camio Road Jacket herenjas

Jack Wolfskin Camio Road Jacket herenjas

Soort jasJack
SeizoenZomer
Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)470
EigenschappenWinddicht
€ 129,95
Outdoor herenjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel