< Terug

Jack Wolfskin West Coast Heren Jacket

De West Coast is een wind- en waterdichte herenjas die voorzien is van een warme wattering. De jas is ideaal wanneer u gaat wandelen tijdens wat koudere dagen. 

Meer details

€ 199,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Jack Wolfskin West Coast Heren Jacket

De West Coast is een ideale jas wanneer u wandelingen wilt maken tijdens alle weersomstandigheden. De jas is namelijk gemaakt van winddicht, waterdicht en warm gewatteerd Texapore materiaal, waardoor u effectief beschermd wordt tegen regen, sneeuw en kou. Maar niet alleen door alle mooie technische eigenschappen is dit een ideale jas, ook het strakke design van de West Coast zou u moeten aanspreken! De jas is voorzien van een vaste capuchon met verstelbare gezichtsopening en 

Productspecificaties

  • Ademend
  • Winddicht
  • Waterdicht
  • Duurzaam geproduceerd
  • Gewicht: 995 gram (maat M)
  • Materiaal: Polyester

Waterkolom

Het waterafstotend vermogen van kleding wordt vaak beschreven in de vorm van millimeter waterkolom. De waterkolom zegt iets over de hoeveelheid waterdruk die een stof per vierkante centimeter kan hebben voordat het gaat lekken. Deze jas heeft een waterkolom van 10.000 mm. Dat wil zeggen dat de stof doorlekt wanneer het onder druk staat van 10 meter water. 

MVTR

Het ademend vermogen van kleding wordt met de Moisture Vapor Transmission Rate (MVTR) weergegeven in g/m²/24 h. Hierbij geldt: hoe hoger de MVTR-waarde hoe beter het ademend vermogen. Deze jas heeft een ademend vermogen van 6000 g/m². Dit houdt in dat een vierkante meter van deze stof 6000 gram doorlaat in 24 uur. 

Materiaal 

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

PFC vrij

De West Coast herenjas is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In de West Coast jas is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruiken energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 




Specificaties

Soort jasJack
SeizoenHerfst, Lente, Winter
Kleur (basis)Blauw, Groen
CapuchonJa
Gewicht (gram)995
EigenschappenAdemend, Waterdicht, Winddicht
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken7
GeslachtHeren
MateriaalPolyester
Outdoor herenjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel