< Terug

Rab Khroma Kinetic Jacket

De Khroma Kinetic Jacket van Rab is de ideale jas om te dragen tijdens het skiën of gewoon tijdens het dagelijks leven. De waterdichte hardshell jas is op verschillende manieren af te stellen naar uw wens en beschikt over genoeg zakken om uw spullen kwijt te kunnen!

Meer details

€ 349,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 8 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Waterdicht
  • Op verschillende manieren verstelbaar
  • Geen afneembare capuchon

Omschrijving Rab Khroma Kinetic Jacket

De Rab Khroma Kinetic Jacket is een waterdichte hardshell herenjas. Deze ventilerende jas is geschikt om te dragen tijdens het skiën of snowboarden, maar kan ook gedragen worden tijdens het dagelijks leven. De manchetten zijn verstelbaar en sluiten goed aan, zodat u geen last heeft van de regen of sneeuw. Hiernaast heeft de jas twee steekzakken met ritssluiting en heeft de jas een tweeweg ritssluiting, zodat de rits van onderen ook open gemaakt kan worden. De jas beschikt over een op twee manieren verstelbare capuchon, die zelfs over uw skihelm heen past!

De jas is gemaakt van 20D Proflex, een drielaags materiaal: een polyester binnenkant, een PU-membraan en een nylon buitenkant. Doordat deze stof erg soepel is, heeft u veel bewegingsvrijheid in de jas. Dit materiaal is geïmpigneerd met DWR, waardoor de jas niet alleen water- en winddicht is, maar ook waterafstotend. Zo kan deze jas al uw avonturen aan!

Productspecificaties

  • Waterdicht
  • Hardshell
  • Verstelbare manchetten
  • 2 steekzakken
  • Tweeweg ritssluiting
  • Gewicht: 532 gram
  • PU-membraan
  • Buitenmateriaal: nylon, elastaan
  • Voering: polyester

Materialen

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.   

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Specificaties

Soort jasHardshell
Twee/drielaags constructieDrielaags
Kleur (basis)Blauw
CapuchonJa
Binnenmateriaal (kleding)Polyester
Buitenmateriaal (kleding)Elastaan, Nylon
Gewicht (gram)532
EigenschappenAdemend, Isolerend, Waterafstotend, Waterdicht, Winddicht
Aantal zakken2
OnderarmventilatieJa
WaterdichtJa
Pasvorm (schoenen)Normaal
Outdoor herenjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel