< Terug

Rab Kinetic 2.0 Jacket Heren

De Rab Kinetic 2.0 is een lichtgewichte, soepele, ademende en waterdichte herenjas. Gemaakt van ProFlex materiaal. 

Meer details

€ 219,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 8 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Rab Kinetic 2.0 Jacket Heren

De Rab Kinetic 2.0 is een lichtgewichte, soepele, ademende en waterdichte herenjas. Hij is voorzien van borstzakken, die geweldig zijn voor kaarten, hoeden en handschoenen. De jas is gemaakt van gerecycled Proflex buitenmateriaal, wat zorgt voor een geweldige flexibiliteit en een hoog draagcomfort. Ondanks het soepele en zachte materiaal, is de jas volledig waterdicht en beschermt deze u tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast maakt deze stof gebruik van een gebreide buiten-en achterkant, zodat de natuurlijke rek van het interne PU-membraan wordt benut, terwijl uitzonderlijke vochtoverdracht mogelijk is tijdens zware beklimmingen. Het gevoel van een softshell met de weersbestendigheid van een hardshell! Hierdoor is de jas de ideale buitenste laag voor onbelemmerde mobiliteit tijdens actieve dagen in de bergen. 

Productspecificaties

  • Ademend
  • Lichtgewicht
  • Waterdicht
  • Materiaal: ProFlex
  • Pasvorm: Regular Fit 
  • Gewicht: 336 gram 

Waterkolom

Het waterafstotend vermogen van kleding wordt vaak beschreven in de vorm van millimeter waterkolom. De waterkolom zegt iets over de hoeveelheid waterdruk die een stof per vierkante centimeter kan hebben voordat het gaat lekken. Deze jas heeft een waterkolom van 10.000 mm. Dat wil zeggen dat de stof doorlekt wanneer het onder druk staat van 10 meter water. 

MVTR

Het ademend vermogen van kleding wordt met de Moisture Vapor Transmission Rate (MVTR) weergegeven in g/m²/24 h. Hierbij geldt: hoe hoger de MVTR-waarde hoe beter het ademend vermogen. Deze jas heeft een ademend vermogen van 35.000 g/m². Dit houdt in dat een vierkante meter van deze stof 35.000 gram doorlaat in 24 uur.

Materiaal

ProFlex 

Proflex™ is een waterdicht membraan dat uitstekend comfort biedt bij hoge intensiteit en bij stormachtig weer. Het Proflex™ PU-membraan is ontwikkeld om stretch en uitzonderlijk ademend vermogen te bieden en heeft een natuurlijke elasticiteit. Het werkt in harmonie met gerecyclede gebreide of geweven stoffen om deze rekbaarheid te behouden en een lichtgewicht, zacht en flexibel 3-laags waterdicht materiaal te verkrijgen. De binnenstof van Proflex™ heeft uitstekende vochtafvoerende eigenschappen. Ze werken met het hydrofiele membraan om het proces van vochtverplaatsing van het lichaam naar buiten door het systeem te versnellen. Een DWR-behandeling op de buitenstof zorgt ervoor dat het membraan optimaal blijft functioneren.

Specificaties

Soort jasSoftshell
SeizoenHet hele jaar door
Twee/drielaags constructieNiet van toepassing
Kleur (basis)Blauw, Grijs, Rood
CapuchonJa
Buitenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
Gewicht (gram)336
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht, Winddicht
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken2
PasvormRegular Fit
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Rab Kinetic Alpine 2.0 Jacket herenjas

Rab Kinetic Alpine 2.0 Jacket

Soort jasHardshell
SeizoenHet hele jaar door
Twee/drielaags constructieTweelaags
Kleur (basis)Zwart
Capuchon Ja
€ 329,95
Bekijk product
Outdoor herenjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel