< Terug

Hatland Lufkin Cooldown pet

Hatland Lufkin Cooldown pet Bekijk groter

De Hatland Lufkin Cooldown pet is geschikt voor outdooractiviteiten zoals; wandelen, fietsen en varen. De functionele pet verkoelt uw hoofd in warme omstandigheden tot wel 10 uur. 

Meer details

€ 44,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Hatland Lufkin Cooldown pet

De Hatland Lufkin Cooldown pet is geschikt voor outdooractiviteiten zoals; wandelen, fietsen en varen. De functionele pet verkoelt uw hoofd in warme omstandigheden tot wel 10 uur. Om dit resultaat te bereiken, is het de bedoeling dat u de patch uit de pet haalt en dat u deze 1 a 2 minuten in koud water dompelt. Daarna kan de patch worden uitgewringt en worden teruggeplaatst in de pet. Daarnaast beschikt de pet ook over UPF50+ zonbescherming, waardoor u koel en beschermt blijft. 

De pet kan niet in de wasmachine, maar na intensief gebruik is het wel mogelijk om de patch voorzichtig te wassen in een handwas met milde zeep. Zo heeft u nog langer plezier van een frisse patch!

De Lufkin Cooldown is gemaakt van nylon. Verder is de pet ademend en licht van gewicht, waardoor de pet gemakkelijk mee te nemen is. De sluiting aan de achterkant is gemaakt van elastiek, wat ervoor zorgt dat de pet altijd goed aansluit op het hoofd.

Productspecificaties

  • UPF50+ zonbescherming
  • Koeling tot wel 10 uur
  • Materiaal: nylon
  • Hoogte: 10 cm
  • Gewicht: 57 gram

Specificaties

Kleur (basis)Beige
Gewicht (gram)57
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht, Waterafstotend
MateriaalNylon
Outdoor petten

Kom passen in de winkel

Aan het twijfelen over de maat, het materiaal of de prijs van een pet? Onze ervaren medewerkers ontvangen u graag in onze winkel! Wat u kunt verwachten: eerlijk advies en de nodige ondersteuning. Wees welkom!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel