< Terug

Hatland Savas Pet

Hatland Savas Pet Bekijk groter

De Hatland Savas is een comfortabele maar zeker ook modieuze pet gemaakt van katoen. De heerlijk zachte pet beschermt uw hoofd, zeker tijdens koudere dagen!

Meer details

€ 49,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Hatland Savas Pet

De Hatland Savas is een comfortabele pet gemaakt van katoen. Deze pet beschermd uw hoofd niet alleen tegen de kou, maar is ook nog eens hartstikke modieus! De pet is heerlijk zacht waardoor hij hartstikke comfortabel zit, zodat u de pet urenlang kunt dragen.

Productspecificaties

  • Beschermt tegen kou
  • Comfortabel
  • Gewicht: 75 gram
  • Materiaal: katoen, acryl, polyester

Materialen

Merinowol

Merinowol is afkomstig van merinoschapen en staat algemeen bekend om de hoge kwaliteit. Merinoschapen hebben veel meer haartjes dan andere schapen. Per vierkante meter groeien ongeveer tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld schaap. De wol is hierdoor dunner en langer, voelt heel zacht aan en kriebelt niet. Merinoschapen leven in gebieden met grote temperatuurschommelingen van -20 ºC tot ruim 35 ºC. Hun vacht werkt warmteregulerend. Hierdoor houdt merinowol u warm in de kou, maar ademt het goed. Daarnaast heeft merinowol een uitstekende vochtregulerende en zelfreinigende werking, waardoor u niet snel last krijgt van transpiratieplekken en -geuren op uw kleding.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Blauw, Bruin, Zwart
Gewicht (gram)75
EigenschappenAdemend, Isolerend
Wasmachine bestendigNee
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Hatland Twan pet

Hatland Twan pet

Kleur (basis)Grijs
€ 49,95
Bekijk product
Outdoor petten

Kom passen in de winkel

Aan het twijfelen over de maat, het materiaal of de prijs van een pet? Onze ervaren medewerkers ontvangen u graag in onze winkel! Wat u kunt verwachten: eerlijk advies en de nodige ondersteuning. Wees welkom!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel