< Terug

Deuter Futura SL rugzak

De Deuter Futura SL rugzak is de ideale rugzak voor wandelingen en reizen. De rugzak biedt genoeg ruimte om al uw benodigdheden in op te bergen.

Meer details

€ 144,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
levering 1 a 2 werkdagen Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Deuter Futura SL rugzak

De Deuter Futura SL rugzak is een duurzame en comfortabele rugzak en ideaal als dagrugzak. De rugzak biedt genoeg ruimte om al uw benodigdheden in op te bergen.

De Deuter Futura SL rugzak bestaat voor 50% uit stevige, slijtvaste en gerecyclede materialen. Dankzij het volume van SL liter biedt de rugzak een opslagplaats voor verschillende benodigdheden. De rugzak heeft verschillende opbergvakken, waardoor u de rugzak overzichtelijk kunt vullen. Zo kunt u in de elastische zijvakken goed uw drinkflessen kwijt, terwijl u uw waardevolle spullen juist in het binnenvakje doet. Dankzij het Aircomfort rugsysteem met luchtdoorlatende mesh is het ventilatie niveau hoog. 

Het draagcomfort van de Deuter Futura SL rugzak wordt ook verhoogd door de verschillende banden en riemen, welke de rugzak op zijn plaats houden én stabiliteit bieden aan de drager.

Producteigenschappen:

  • Materiaal: Gerecyclede materialen, polyester
  • SL-pasvorm
  • 50% gerecyclede materialen
  • Aircomfort systeem
  • Regenhoes
  • Helmhouder
  • Bevestiging voor wandelstokken

Pasvorm

SL-pasvorm

De SL-pasvorm is speciaal voor vrouwen ontwikkeld, maar kan ook heel goed door heren gedragen worden. De SL-pasvorm onderscheid zich op drie punten van de reguliere pasvorm. 

Korter rugpand

Het rugpand is korter, omdat vrouwen over het algemeen een kortere rug hebben dan mannen. 

Conische heupbanden

De heupbanden zijn aangepast aan het vrouwelijke bekken. De heupbanden lopen schuin van boven naar beneden, waardoor een conische vorm ontstaat. Hiermee past de tas zich helemaal aan de vrouwelijke anatomie aan. 

Smallere schouderband en zachte boorden

De schouderbanden zijn afgestemd op de smallere schouders van vrouwen. De banden zijn niet alleen smaller, maar hebben ook een duidelijke S-vorm en zijn voorzien van zachte boorden. Aan de uiteinden lopen de schouderbanden smal toe. Dit draagt bij aan een perfecte pasvorm.

Rugpand

Aircomfort systeem

Deze rugtas beschikt over het Aircomfort systeem. Dit systeem bestaat uit een elastisch verenstalen frame dat flexibel en breukvast is. Met dit frame wordt het Aircomfort-net opgespannen en ontstaat er een ventilatieruimte tussen de rugzak en de rug. Hierdoor kan vochtige en warme lucht ongehinderd aan drie zijden wegtrekken. Het Aircomfort mesh rugsysteem is extreem belastbaar en duurzaam elastisch. Hierdoor gaat het na vervorming steeds weer terug naar zijn originele vorm. Daarnaast zorgt dit gepatenteerde ventilatiesysteem van Deuter voor zo’n 25% minder vochtverlies en draagt daardoor bij aan betere prestaties. 

Materiaal

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Specificaties

Kleur (basis)Dusk Slateblue, Graphite-Shale, Graphite/Shale, Groen, Rood
Aanbevolen combinatie
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Deuter AC Lite rugzak

Deuter AC Lite rugzak

Deuter Futura 23 rugzak

Deuter Futura 23 rugzak

Deuter Compact EXP 12 SL

Deuter Compact EXP 12 SL

Deuter Race Air rugzak

Deuter Race Air rugzak

Deuter AC Lite 23

Deuter AC Lite 23

Kleur (basis)ZwartGroenGrijsZwartGroen
Gewicht (gram)9601200950800920
Rugzak bevestiging wandelstokkenNeeNeeNee
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNeeNee
Rugzak compressiebandenNeeJaJa
€ 109,95
Bekijk product
€ 144,95
Bekijk product
€ 119,95
Bekijk product
€ 109,95
Bekijk product
€ 104,95
Bekijk product
Rugzakken 21 tot 40 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel