< Terug

Deuter Compact EXP 12 SL

De Deuter Compact EXP 12 SL damesrugzak is de geschikte rugzak tijdens het fietsen. De rugzak biedt alle mogelijkheden om voorbereid op pad te gaan!

Meer details

€ 119,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
levering 1 a 2 werkdagen Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Deuter Compact EXP 12 SL

De Deuter Compact EXP 12 SL damesrugzak is de geschikte rugzak tijdens het fietsen. De rugzak heeft een fietshelmbevestiging aan de voorkant. Met de compressieriemen aan de zijkant is het ook mogelijk om een fietshelm met vizier aan de rugzak te bevestigen. De rugzak beschikt over een extra vak aan de buitenkant voor een drinkfles, een vak voor uw telefoon en twee ritszakkken op de heupvinnen. Ook is er een opbergvak aanwezig voor uw laptop en andere waardevolle spullen. Op de schouderriem is een brilhouder aanwezig, waardoor u uw zonnebril eenvoudig aan uw rugzak kunt bevestigen. De Compact EXP 12 SL heeft ruimte voor een waterzak met een maximale inhoud van 3 liter. De inhoud van de rugzak kan vergroot worden tussen 12 en 17 liter. Bij de rugzak wordt een regenhoes geleverd. 

Productspecificaties

  • Gewicht: 950 gr
  • Inhoud; 12 + 5 liter
  • Hoogte: 44 cm
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 17 cm
  • Regenhoes
  • Helmbevestiging
  • Vergrootbare inhoud

Pasvorm

SL-pasvorm

De SL-pasvorm is speciaal voor vrouwen ontwikkeld, maar kan ook heel goed door heren gedragen worden. De SL-pasvorm onderscheid zich op drie punten van de reguliere pasvorm. 

Korter rugpand

Het rugpand is korter, omdat vrouwen over het algemeen een kortere rug hebben dan mannen. 

Conische heupbanden

De heupbanden zijn aangepast aan het vrouwelijke bekken. De heupbanden lopen schuin van boven naar beneden, waardoor een conische vorm ontstaat. Hiermee past de tas zich helemaal aan de vrouwelijke anatomie aan. 

Smallere schouderband en zachte boorden

De schouderbanden zijn afgestemd op de smallere schouders van vrouwen. De banden zijn niet alleen smaller, maar hebben ook een duidelijke S-vorm en zijn voorzien van zachte boorden. Aan de uiteinden lopen de schouderbanden smal toe. Dit draagt bij aan een perfecte pasvorm.

Rugpand

Airstripes systeem

Deze rugtas beschikt over het Airstripes systeem. Dit systeem bestaat uit twee geprofileerde Airstripes-kussens met een ventilatiekanaal. Dit zorgt voor gering contact met de rug waardoor frisse lucht goed kan circuleren. Tegelijkertijd blijft het gewicht dicht bij het lichaam zitten wat zorgt voor een goede stabiliteit.

Keurmerken

PFC vrij

Deze rugtas is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In deze rugtas is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Specificaties

Kleur (basis)Grijs
Gewicht (gram)950
Rugzak bevestiging wandelstokkenNee
Rugzak compressiebandenJa
Rugzak laptopvakJa
(Rug)zak inhoud in liter12
Ruimte voor drinksysteem?Ja
Rugzak meshzakkenJa
Rugzak heupgordelJa
Rugzak regenhoesJa
GeslachtDames
Aanbevolen combinatie
Alternatieven
Deuter Bike I 14 rugzak

Deuter Bike I 14 rugzak

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)690
Rugzak bevestiging wandelstokkenNee
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak compressiebandenNee
€ 84,95
Bekijk product
Rugzakken tot 20 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel