< Terug

FjällRäven Totepack No.1

rating 10/10 (1 review)

De FjällRäven Totepack No. 1 is een lichtgewicht en soepele tas die je voor allerlei dingen kunt gebruiken. Denk aan boodschappen, dagjes uit, badkleding en spullen die je overdag nodig hebt. Hij is gemaakt van stevig G-1000 Heavy Duty materiaal, waardoor hij erg slijtvast is en lang mee gaat.

Meer details

€ 139,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjällRäven Totepack No.1

De tas heeft een ritssluiting en aan de binnenkant zit een kleine veiligheidszak waarin je sleutels, een portemonnee en andere belangrijke spullen kunt opbergen. Ook aan de buitenkant zit nog een extra vak met ritssluiting. De FjällRäven Totepack No. 1 heeft een handgreep van leer en schouderbanden van stof. Deze schouderbanden kun je trouwens aanpassen om de tas als rugzak te gebruiken.

De FjällRäven Totepack No. 1 is gemaakt G-1000 Heavy Duty, een nog sterkere stof die extra duurzaam is. Deze is bijna onmogelijk te verslijten, hoe vaak en intensief je de tas ook gebruikt. 

G-1000 materiaal

G-1000 is een stof die Fjällräven zelf heeft ontwikkeld. Het is een klassieker waarmee je het hele jaar door verschillende activiteiten en klimaten kunt trotseren, van de tropen tot de poolstreken. De stof bestaat uit 65% polyester en 35% katoen die dicht op elkaar zijn geweven. Deze stof is vervolgens behandeld met Greenland Wax. Deze combinatie maakt G-1000 tot een populaire outdoorstof en heeft een aantal praktische eigenschappen:

  • Duurzaam: G-1000 stof van Fjällräven is heel slijtvast en gaat dus lang mee. Daarnaast is het lichtgewicht.
  • Waterafstotend: Dankzij de Greenland Wax is kleding met G-1000 bestand tegen korte regenbuien of vocht. Daarnaast is het sneldrogend.
  • Winddicht: Fjällräven kleding met G-1000 is bijna geheel winddicht. Als je het nog impregneert met Greenland Wax, ben je wel helemaal beschermd tegen wind.
  • Ademend: Een belangrijke eigenschap van G-1000 is een hoog ademend vermogen. Dat betekent dat je lichaam lekker droog blijft, ook tijdens inspannende activiteiten.
  • UV-bescherming: Dankzij G-1000 ben je bijna volledig beschermd tegen zonnestralen, waardoor er een kleiner risico is op verbranding.
  • Mugdicht: De dicht geweven stoffen houden muggen en andere vliegende insecten weg. Ideaal dus als je in de bergen, het bos of in een warm klimaat bent. Let op: G-1000 Lite is niet mugdicht.

Producteigenschappen Totepack No.1

  • Geschikt voor dames en heren
  • Veelzijdige tas
  • Met handgreep en schouderbanden
  • Je kunt de schouderbanden aanpassen om de tas als rugzak te gebruiken
  • Zeer slijtvast en gaat lang mee
  • Afmetingen (H x B x D): 39 x 32 x 11 cm
  • Gewicht: 550 gram
  • Volume: 14 liter
  • Materiaal: G-1000 Heavy Duty: 65% polyester en 35% katoen

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Grijs, Groen, Rood, Zwart
Gewicht (gram)550
EigenschappenAdemend, Sneldrogend, UV-bescherming, Waterafstotend, Winddicht
(Rug)zak inhoud in liter14
GeslachtUnisex
MateriaalPolyamide
Hoogte39 cm
Diepte11 cm
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Norrvage Pocket

FjallRaven Norrvage Pocket

Kleur (basis)Bruin
€ 99,95
Bekijk product
Rugzakken tot 20 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

rating 10/10 (1 review)
Waardering
5 sterren 1 reviews
4 sterren 0 reviews
3 sterren 0 reviews
2 sterren 0 reviews
1 sterren 0 reviews

rating
Super mooie en fijne tas
Na een bestelling geplaatst te hebben met een vraag , kreeg ik eerst antwoord op mijn vraag met daarop de vraag of ik de bestelling door wilde laten gaan. Dit vond ik zo prettig ! Dat had me namelijk het terug sturen gescheeld . Het product was precies wat ik wilde en ik ben er heel erg blij mee
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel