< Terug

Vaude JURA 18

De Vaude JURA 18 is een waterafstotende rugzak, ideaal om te gebruiken tijdens dagtochten. Gemaakt van Polyester, Polyamide en Eco Finish. Regenhoes inbegrepen.

Meer details

€ 89,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Vaude JURA 18

De Vaude JURA 18 is een kleine wandelrugzak, ideaal voor dagtochten. De Jura is een van de beproefde wandelrugzakken van Vaude. De rugzak biedt voldoende opbergruimte voor alles wat u op kortere wandeltochten bij u moet hebben.

Het innovatieve aeroflex-draagsysteem zorgt voor zeer goede ventilatie en stabiliteit in élke draagsituatie. Daarnaast is de Vaude JURA 18 uitgerust met verschillende praktische opbergvakken, een stokbevestiging en geïntegreerde regenhoes. Alle eigenschappen zorgen voor de hoge mate van comfort die deze rugzak met zich meedraagt. 

De ErgoShape-schouderbanden zorgen voor de optimale bewegingsvrijheid. De heup- en borstband bieden een extra houvast. De Vaude JURA 18 is compatibel met het drinksysteem dankzij de al geïntegreerde uitgang hiervoor. 

Producteigenschappen:

  • Waterafstotend
  • Heup- en borstband
  • Compatibel met drinksysteem
  • Regenhoes inbegrepen
  • Sleutelhouder
  • Gewicht: 840 gram
  • Inhoud: 18L
  • Afmetingen (LxBxD): 50x30x22
  • Materiaal: Polyester, Polyamide en Eco Finish
Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt.

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

De Vaude JURA 18 is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In de Vaude JURA 18 is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking.

Green Shape

Het Green Shape label geeft aan dat producten met dit label bestaan uit milieuvriendelijke materialen die dankzij het bluesign® systeem energiebesparend zijn verwerkt, zonder bedenkelijke substanties. Het label staat voor producten die functioneel zijn, milieu- en sociaal vriendelijk geproduceerd zijn en die gemaakt zijn van duurzame materialen. In de producten zijn klimaatvriendelijke alternatieven gebruikt voor aardolie, zoals hennep, biokatoen en bio-kunststoffen. 


Specificaties

Kleur (basis)Blauw, bronze, Bruin
Gewicht (gram)840
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak compressiebandenNee
Rugzak laptopvakNee
(Rug)zak inhoud in liter18
Ruimte voor drinksysteem?Ja
Rugzak meshzakkenNee
Rugzak heupgordelJa
Rugzak regenhoesJa
Rugzak borstbandJa
GeslachtUnisex
Rugzak helmhouderNee
Rugzak rugpandZwevend, niet verstelbaar
Hoogte50 cm
Diepte22 cm
Aanbevolen combinatie
Alternatieven
Vaude Tecolog II 14 City rugzak

Vaude Tecolog II 14 City rugzak

Kleur (basis)Blauw
Gewicht (gram)360
EigenschappenWaterafstotend
Rugzak bevestiging wandelstokkenNee
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
€ 64,95
Bekijk product
Rugzakken tot 20 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel