< Terug

Osprey Kestrel 48 rugzak

De Osprey Kestrel 48  rugzak is de ideale rugzak voor middellange tochten. De rugzak heeft een inhoud van 48 liter en is gemaakt van nylon.

Meer details

€ 219,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 4 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Osprey Kestrel 48 rugzak

De Osprey Kestrel 48  rugzak is ontworpen voor middellange rugzaktochten, of avonturen waarbij je een bescheiden hoeveelheid uitrusting meeneemt. Deze ruime rugzak biedt ruimte aan voldoende uitrusting voor je meerdaagse avonturen. Toegang tot deze uitrusting is eenvoudig via een groot toegangspunt met ritssluiting aan de zijkant, dat zich uitstrekt van het deksel tot de onderste compressiebanden. Zo kun je gemakkelijk bij je uitrusting of vind je precies wat je zoekt. De Osprey Kestrel 48  rugzak heeft ook toegang tot het bovenste deksel met een trekkoordsluiting, naast een onderste slaapzakcompartiment met een verwijderbaar tussenschot.

Het rugsysteem van de Osprey Kestrel 48  rugzak is ontworpen voor comfort en stabiliteit, met Osprey's beproefde AirScape-rugpaneel en een stevige heupgordel en harnasontwerp, zullen deze rugzakken comfortabel een zware lading dragen. Dankzij het verstelbare ontwerp kun je de hoogte van het rugpand eenvoudig aanpassen met behulp van een klittenbandsluiting op het torso.

De Osprey Kestrel 48  rugzak heeft talloze opbergmogelijkheden voor je rugzakbenodigdheden, waaronder met nylon verstevigde waterflesvakken, twee heupgordelzakken met rits, een groot voorvak, een bovenvak, een ondervak met sleutelclip en een hydratatiesleeve met externe toegang.

Tenslotte is de Kestrel 48 uitgerust met alle benodigdheden voor het leven op de trail; een geïntegreerde en afneembare regenhoes, Osprey's Stow-on-the-Go trekkingstok bevestiging, meerdere compressiebanden, slaapmat riemen, ijs-tool bevestigingen en meerdere sjorlussen.

Of je nu bergachtig terrein, diepe bossen of kronkelige paden trotseert, deze rugzakken vormen een definitieve maatstaf voor comfort en prestaties tijdens het backpacken.

Producteigenschappen:

  • Gewicht: 1,6 kg
  • Lichtgewicht
  • Veel opbergmogelijkheden
  • Materiaal: Nylon

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Specificaties

Kleur (basis)Groen, Zwart
Gewicht (gram)1600
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak compressiebandenJa
Rugzak laptopvakNee
(Rug)zak inhoud in liter48
Ruimte voor drinksysteem?Ja
Rugzak meshzakkenNee
Rugzak heupgordelJa
Rugzak regenhoesJa
Rugzak borstbandJa
GeslachtUnisex
Rugzak rugpandLuchtbanen door polstering, verstelbaar
Hoogte75 cm
Diepte32 cm
Aanbevolen combinatie
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Osprey Exos 48 rugzak

Osprey Exos 48 rugzak

Kleur (basis)Grijs
Gewicht (gram)1300
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak compressiebandenJa
€ 209,95
Bekijk product
Rugzakken van 41 tot 60 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel