< Terug

Osprey Aether 65 rugzak

De Osprey Aether 65 is een zeer ruime rugzak met voldoende vakken om uw spullen in op te bergen. Deze rugzak is te verstellen, zodat deze perfect aansluit aan uw lichaam en u urenlang comfortabel kunt blijven wandelen!

Meer details

€ 249,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 4 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Veel vakken
  • Verstelbaar
  • Zwaarder dan vergelijkbare modellen

Omschrijving Osprey Aether 65 rugzak

De Osprey Aether 65 is een zeer ruime rugzak die ideaal is voor meerdaagse trektochten of wandelingen waarbij u veel spullen meeneemt. U kunt deze rugzak gemakkelijk verstellen, waardoor deze perfect bij uw lichaam aansluit en u urenlang heerlijk kunt blijven wandelen! Doordat deze rugzak 7 vakken heeft kunt in de Aether 65 u al uw spullen kwijt. Het grote vak kunt u gemakkelijk organiseren door de U-ritssluiting. Naast het grote vak beschikt deze rugzak over een slaapzakvak, twee zijvakken, één kleiner voorvak en twee heupvakken. Hiernaast beschikt de Aether 65 over twee bevestigingslussen om een slaapmatje met u mee te dragen. 

Uw drinksysteem kunt u gemakkelijk met u meedragen door deze achter het AirScape rugpand te bevestigen. Dit rugpand zorgt voor een ademende en nauw aansluitende pasvorm, wat naar uw lichaam aanpasbaar is. Om ook op onverwachte omstandigheden voorbereid te zijn, is er in de Aether 65 een regenhoes geïntegreerd. U kunt uw wandelstokken of ijsbijl gemakkelijk meedragen door de bevestigingslussen. 

Productspecificaties

  • Verstelbaar
  • 7 vakken
  • U-ritssluiting
  • Geschikt voor uw drinksysteem
  • AirScape rugpand
  • Geïntegreerde regenhoes
  • Afmetingen (L x B x D): 80 x 40 x 28 cm
  • Inhoud: 65 L
  • Gewicht: 2200 gram

AirScape™ 

Het AirScape™ rugpand bestaat uit richels van foam die kanalen vormen. Door deze kanalen kan de lucht goed ventileren. Over de foam richels zit een mesh laag die ook bijdraagt aan een goed ademend vermogen. Het rugpand sluit dicht tegen de rug aan. Hierdoor draagt u het gewicht dicht tegen het lichaam draagt. Dit zorgt voor een uitermate goede stabiliteit. 

Fit-on-the-Fly™ 

Fit-on-the-Fly™ is een innovatief systeem waarmee u de heupband met klittenband kunt verstellen. Hierdoor kunt u de rugtas helemaal aanpassen aan uw lichaam. 

PFC vrij

Deze rugtas is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In deze rugtas is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)2200
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak compressiebandenJa
Rugzak laptopvakNee
(Rug)zak inhoud in liter65
Rugzak meshzakkenJa
Rugzak heupgordelJa
Rugzak regenhoesJa
Rugzak borstbandJa
Rugzak helmhouderNee
Rugzak rugpandDirect tegen de rug
Hoogte80 cm
Diepte28 cm
Aanbevolen combinatie
Alternatieven
Deuter Aircontact Core SL rugzak

Deuter Aircontact Core SL rugzak

Deuter Aircontact Core 70+10 rugzak

Deuter Aircontact Core 70+10 rugzak

Kleur (basis)GroenGraphite/Shale
Gewicht (gram)2530
Rugzak bevestiging wandelstokkenJaJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak compressiebandenJa
€ 309,95
Bekijk product
€ 309,95
Bekijk product
Rugzakken vanaf 61 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel